Čip pro kočku
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ditta
|
Předmět: Čip pro kočku Přitlapkováno: 7. 5. 2006 10:48:44 |
|
|
Dobrý den, naši známí mají polovenkovního kastrovaného kocourka (mají dítě - astmatika). Kocourek se pohybuje po zahradě, v blízkosti domu a svůj pelíšek s krmením má v garáži domu, kde jsou průchozí dvířka ven. Do garáže se ale stále "vkrádá" sousedovic nekastrovaný kocour, který "domácího" kocoura brutálně fyzicky napadá, sežere mu jídlo a vždy se v garáži vykadí a vyčůrá. Majitelé tohoto malého "vetřelce" nechtějí o kastraci svého kocoura ani slyšet. Četla jsem v jednom zahraničním časopise, že v zahraničí existují bezpečnostní čipy pro domácí zvířatka, s kterými se do průchozích dvířek dostanou právě pouze tito domácí "obyvatelé", pro které jsou dvířka určena. Nevíte, zda se něco podobného vyskytuje i u nás?
Díky za radu. _________________ Ditta |
|
|
Odpovědět
|
|
liw
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2006 10:57:24 |
|
|
to, co mate na mysli su dvierka na prechadzanie von a dnu, ktore su otvoritelne len bezpecnostnym magnetom. magnet ma macicka pripevneny na obojku a dvierka sa otvoria len tejto macicke, ziadnym votrelcom.
najdete ich aj na ceskych internetovych obchodoch |
|
|
Odpovědět
|
|
Ditta
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 5. 2006 16:23:52 |
|
|
Liw, děkuji za upřesnění. Už jsem jednoho výrobce přes net našla, tak doufám, že to bude takto fungovat.
Pěkný den! _________________ Ditta |
|
|
Odpovědět
|
|
Petra N.
|
Předmět: Dvířka na čip pro kocourka Přitlapkováno: 7. 6. 2007 13:29:56 |
|
|
Dobrý den, mám stejný problém s kocourkem, který volně chodí ven i dovnitř. Můžete mi prosím napsat odkaz na výrobce těch dvířek s čipem? Předem díky. Petra _________________ Petra N. |
|
|
Odpovědět
|
|
liw
|
|
|
Odpovědět
|
|