<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Setyma
|
Předmět: jak často kapsička nebo konzervy ..... Přitlapkováno: 25. 7. 2007 18:46:49 |
|
|
Měl bych dotaz . Jak často dáváte svým kočičkám kapsičky nebo konzervy . Mám na mysli jenom opravdu nějaké střední kvality nebo lepší . Krmíme jinak granulemi Hills a Royal canin Kittekat 34 , máme 10 měs. kočičku a 12 měs. kocourka Mainské mývalí . Dáváme jim konzervy zn. Gourmet - Purina mají 85g a stojí kolem 12,- . Naše kočičky se můžou po nich utlouct a vždy je ve chvilce prázdno v miskách. Nebo mi tu zkusí někdo poradit jaké jsou ještě dobré a ne moc drahé ale nechci žádné Whiskas a jim podobné, hlavně jak často jim je dávat a kde se dají koupit.
Všem moc děkuji za odpověd a radu .......... |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: jak často kapsička nebo konzervy ..... Přitlapkováno: 26. 7. 2007 6:00:20 |
|
|
Naše kočiny jsou převážně na granulích, kapsičku nebo konzervičku dostávají 1x denně a to odpoledne. A vzhledem k tomu, že Maxíš si vždycky jen trochu zobne a Rubka zpucla zbytek a pak tloustla, dostávají každý 1/4 denně, např. zmiňovaného Gourmeta nebo nějaké kapsičky (u 100g kapsičky jí někdy dokonce dělím na "třetiny").
Mezi dobré, byť dražší konzervičky patří např. konzervičky Shiny Cat, Almo Nature, Schmussy, - http://www.happyanimals.cz/krmiva-pro-kocky-konzervy/animonda,gimpet,purina-pro-plan,finnern,almo-nature/ ... mezi kapsičky např. Animonda Rafiné, IAMS či Hills (nyní novinka) - http://www.happyanimals.cz/krmiva-pro-kocky-kapsicky/hills,iams,animonda,gimpet,finnern,schmusy,almo-nature/ .. a nějaké tipy na vaničky - http://www.happyanimals.cz/krmiva-pro-kocky-vanicky/animonda,gimpet,finnern,almo-nature/
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kopretinka
|
Předmět: jak často kapsička nebo konzervy ..... Přitlapkováno: 26. 7. 2007 14:02:32 |
|
|
Já Merlina (3 měsíce) také krmím granulemi Hills. Má je k dispozici celý den v misce. Jinak každý den v 17:30 krmím půlkou konzervičky Shiny Cat. Kupuji všechny druhy (od kuřecích, po tuňákové, jak v rosolu, tak v omáčce) Je to 100% masíčko, Merlin se po nich může utlouct. A že by byl tlustý, to se říct nedá. Má 1,7kg, to je myslím normal. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 7. 2007 19:58:15 |
|
|
Zprvu Amí nechtěl kapsičky ani konzervy moc jíst, paštiky už vůbec ne, ale od té doby co je ředím vodou, tak je baští a to je skvělé. Dostanu do něj takto dostatek vody. Dostává ráno i večer třetinu kapsičky, když to sní, dostane i tu zbývající třetinu, většinou se to ale nestává. Dáváme Animondu Kitten (má osm měsíců, mývalí), míchám i s Rafiné dohromady, to mu chutná moc. Dokonce miluje i trošku whiskasu přimíchaného do Animondy. Shiny cat mi dávám někdy taky, ale jen svátečně. Když dostává shiny častěj tak mi to pak za záhadného důvodu odmítá jíst. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: jak často kapsičku nebo konzervy Přitlapkováno: 26. 7. 2007 22:43:13 |
|
|
nejsem zkušený kočkař,jak krmím já,mám dvě 3.5 měsíční britky,ráno jim dám půl kapsičky,do které naliji trochu vody a malinko granulek,večer jim dám druhou půlku,granulky přimíchávám,protože mám obavy,že by jim nechutnaly,kdyby měli samotnou kapsičku.V poledne dávám,uvařenou rybu,nebo přemražené hov.maso.Kapsičky střídám,hovězí,kuřecí,jehněčí a rybí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 7. 2007 6:57:37 |
|
|
Já mám 7 měsíční britku, rozmazlenou, jí hlavně granule, dávám ji denně maso, ale málokdy ho sní, taky jí kupuju shiny cat, ty ji moc chutnají, ale jenom ty bez omáčky, dřív měla ráda i kapsičky a vaničky od animondy, teď se jich ani nedotkne, úplně nejradči má tatru, ale tu mám strach ji dávat často, aby neměla nějaké zažívací potíže. Není to lehké s rozmazlenýma kočkama , ale zase k čemu bych ji měla, kdybych ji nemohla rozmazlovat |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 7. 2007 9:26:26 |
|
|
Klára R napsal: | Já mám 7 měsíční britku, rozmazlenou, jí hlavně granule, dávám ji denně maso, ale málokdy ho sní, taky jí kupuju shiny cat, ty ji moc chutnají, ale jenom ty bez omáčky, dřív měla ráda i kapsičky a vaničky od animondy, teď se jich ani nedotkne, úplně nejradči má tatru, ale tu mám strach ji dávat často, aby neměla nějaké zažívací potíže. Není to lehké s rozmazlenýma kočkama , ale zase k čemu bych ji měla, kdybych ji nemohla rozmazlovat | máš pravdu,máme je hlavě proto,abychom se s nimi mohli mazlit ) |
|
|
Odpovědět
|
|
|