<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Klára R
|
Předmět: Podzimní deprese? Přitlapkováno: 5. 9. 2007 7:48:00 |
|
|
Můj dotaz bude asi znít dost hloupě, ale nevíte jestli kočky můžou trpět depresí? Naše 8 měsíční kočička, je asi tři dny hrozně smutná a já nevím proč. Na nemoc to nevypadá, pije a jí stejné množství jídla jako jindy, ale bez jakéhokoli nadšení, když přijdeme domů, sedí sice u dveří, ale vůbec nevrní a nechce se mazlit, s druhou kočičkou si hrají, ale musí ji ta malá vyprovokovat, k ránu si vleze ke mně do postele a nechá se chvilku pomazlit, ale přijde mi jako by ji nic nebavilo, dokonce ani nemňauká u dveří, že chce ven. Na záchod chodí normálně, nemá průjem, oči a uši má čisté, nesmrká ani nic podobného, srst má krásně lesklou. Může být nemocná, nebo má opravdu jen špatnou náladu? |
|
|
Odpovědět
|
|
LinaInverse
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2007 13:58:31 |
|
|
Kedze sa pomerne prudko ochladilo, naozaj by som skor ako depresiu predpokladala, ze ochorela... Macicky su pomerne citlive na prudke teplotne zmeny a casto to ma nasledky v zapaloch mocoveho mechura, v prechladnuti a pod |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2007 14:17:34 |
|
|
moc děkuji za odpověď, jestli se to nezlepší, tak s ní zajdu pro jistotu k veterináři. Nemá ale žádné jiné příznaky jakékoli nemoci, mám se na něco konkrétního zaměřit a hlídat to? |
|
|
Odpovědět
|
|
LinaInverse
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2007 18:43:58 |
|
|
Ak nebudete nic vidiet, skuste nabrat moc. Pripadne zachripnutie, hnisanie ociek, nechutenstvo alebo kychanie, by zase mohlo byt priznakom prechladnutia.
Pripadne jej mozete kupit sirup Plerasan, nic nim nepokazite, ale funguje celkom dobre na zvysenie imunity a zacinajuce infekcie vie pekne potlacit (z vlastnej skusenosti). Je to nieco podobne ako actimel pre ludi a vacsine maciciek (nie vsetkym) este aj chuti |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 9. 2007 12:50:51 |
|
|
Děkuji, sirup Plerasan koupím. Tak nakonec to byla asi přecejenom špatná nálada, protože už je holka zase úplně normální, včera mi chtěla dokonce vyšplhat po nohách, když jsem krájela maso a zblajzla dvojitou porci, co normálně. Už si hraje, lítá po celým bytě a je plná elánu. Už je to prostě zase ta naše sladká kočička. |
|
|
Odpovědět
|
|
lego
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 10. 2009 16:50:29 |
|
|
Mám stejný problém akorát s kocourem...Už je to dva dny co si jen tak povaluje,nic neděla a tváří se docela smutně. Nevím zdas to je tím že nemá kamaráda nebo ho něco chytlo. Asi zajdem k vetovi...No je to s hochem divné...Doufám,že se brzo zase dostaví do formy
Kocourkovi je 6 měsícu... |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Podzimní deprese? Přitlapkováno: 20. 10. 2009 21:59:33 |
|
|
Klára R napsal: | Můj dotaz bude asi znít dost hloupě, ale nevíte jestli kočky můžou trpět depresí? Naše 8 měsíční kočička, je asi tři dny hrozně smutná a já nevím proč. |
A neleze na ni prostě puberta? V osmi měsících ... |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 10. 2009 19:47:11 |
|
|
Náš čičák je poslední dobou taky takovej smutnej,unuděnej..hraje si jenom když ho k tomu vyprovokuji. Spí snad 20 hodin deně!!! Taky už mě napadá jestli není nemocnej. Ale asi to bude tím počasím a prudkými změny teplot. namě to působí podobně.. |
|
|
Odpovědět
|
|
|