Maminka se nestará o koťátka
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Garpik
|
Předmět: Maminka se nestará o koťátka Přitlapkováno: 23. 9. 2007 13:31:23 |
|
|
Našli jsme doma 3 malá koťátka...máme dvě kočky, ale ani jedna se k nim nehlásí , ale oni mají hlad..nevím čím je mám krmit. Slyšela jsem že kravským mlíkem ne...,čím tedy?? Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Eva Hrubá
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 9. 2007 14:18:42 |
|
|
krmte je Sušeným mlíkem speciálně pro koťata, hned jak je nakrmíte běžte k veterináři, určitě vám poradí |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: Maminka se nestará o koťátka Přitlapkováno: 23. 9. 2007 15:46:13 |
|
|
Garpik napsal: | Našli jsme doma 3 malá koťátka...máme dvě kočky, ale ani jedna se k nim nehlásí , ale oni mají hlad..nevím čím je mám krmit. Slyšela jsem že kravským mlíkem ne...,čím tedy?? Děkuji |
Podle mého názoru by mělo být snadné zjistit která vaše kočka je matkou koťat. Bude mít nalité cecíčky a povolené bříško. Také mě docela překvapuje že ani nevíte že některá z vašich koček byla březí. Soudím že vaše kočky asi chodí i ven a tak není vyloučené ani to že matkou je úplně jiná kočka která si u vás koťata schovala. Připadá mi to celé nějaké podivné. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka V.
Založen: 15.03.2007 Příspěvky: 155 Bydliště: Úžice u Kralup n.Vlt
|
Předmět: Re: Maminka se nestará o koťátka Přitlapkováno: 23. 9. 2007 18:00:52 |
|
|
Garpik napsal: | ..nevím čím je mám krmit. Slyšela jsem že kravským mlíkem ne...,čím tedy?? Děkuji |
pro začátek zkuste tatru mléko naředit převařenou vodou tak cca 2 díly tatrya 1 díl vody a stříkačkou nebo lahvičkou pomalu krmit aby se koťata nezahltila, mléko by mělo mít tak těch 38-39 stupňů - tzn když si kápnete na ruku mělo by být jen mírně teplejší než vy. Ideální je samozřejmě koupit si v chovatelských potřebách nebo v e-shopu speciální sušené kočičí mléko. _________________ Lenka Venclíková
Dee burmilky
silver & golden
www.burmilla.snadno.eu |
|
|
Odpovědět
|
|
|