<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Míša
|
Předmět: Čím krmit Přitlapkováno: 8. 1. 2008 11:48:52 |
|
|
Ahoj, nevím čím krmit svého kocourka. je to briták, v prosinci měl jeden rok ale není kastrovaný, zatím nebyl důvod. Váhu má myslím normální, asi tak 6 kg. Tak nevím jestli mu dávat normální adult granule nebo pro kočky žijící v bytě. Ted dostává pro plan tuňákové.
Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: Čím krmit Přitlapkováno: 8. 1. 2008 11:53:36 |
|
|
Míša napsal: | Ahoj, nevím čím krmit svého kocourka. je to briták, v prosinci měl jeden rok ale není kastrovaný, zatím nebyl důvod. Váhu má myslím normální, asi tak 6 kg. Tak nevím jestli mu dávat normální adult granule nebo pro kočky žijící v bytě. Ted dostává pro plan tuňákové.
Díky |
Je to celkem jedno které granule zvolíte pokud to bude stejná nebo podobná kvalita jako Pro Plan. Klidně můžete oba typy i střídat nebo kombinovat víc příchutí, nejlépe od stejné značky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Re: Čím krmit Přitlapkováno: 8. 1. 2008 11:57:49 |
|
|
no přemýšlím že změním na Hillsky protože se mi zdá má trochu mastnou srst |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: Čím krmit Přitlapkováno: 8. 1. 2008 12:01:03 |
|
|
Míša napsal: | no přemýšlím že změním na Hillsky protože se mi zdá má trochu mastnou srst |
Samozřejmě to je kvalitní značka takže na ni klidně můžete přejít. Já svým kočkám běžně střídám i míchám (hlavně v přechodném období) různé značky granulí a nemají s tím žádné problémy. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 1. 2008 13:06:09 |
|
|
Kocouři mají na konci hřbetu a u kořene ocasu mastnější srst (zvlášť nekastrovaní), to je, myslím, normální. Ohledně krmení...pokud extra nepřibírá nebo nemá zdravotní problémy, tak bych dávala to, co kocourkovi nejvíc chutná. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 1. 2008 14:00:29 |
|
|
adelnik napsal: | Kocouři mají na konci hřbetu a u kořene ocasu mastnější srst (zvlášť nekastrovaní), to je, myslím, normální. Ohledně krmení...pokud extra nepřibírá nebo nemá zdravotní problémy, tak bych dávala to, co kocourkovi nejvíc chutná. |
no prave ze uz mu proplanky moc nejedou |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 1. 2008 16:26:03 |
|
|
Míša napsal: | adelnik napsal: | Kocouři mají na konci hřbetu a u kořene ocasu mastnější srst (zvlášť nekastrovaní), to je, myslím, normální. Ohledně krmení...pokud extra nepřibírá nebo nemá zdravotní problémy, tak bych dávala to, co kocourkovi nejvíc chutná. |
no prave ze uz mu proplanky moc nejedou |
Já mám dvouletého nekastrovaného briťáka - jen v bytě. Krmímo ho Hillś kuřecími a taky Oral Care a vypadá, že je v pohodě.
Taky mu sem tam šoupnu Whiskas kapsu(králičí nebo kachní) jiné totiž nežere jen tyhle dvě _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
Míša
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 1. 2008 7:57:21 |
|
|
tak asi zkusime hillsky |