<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kačátko
|
Předmět: granule Smilla Přitlapkováno: 5. 2. 2008 20:42:13 |
|
|
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s granulemi Smilla. _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Re: granule Smilla Přitlapkováno: 6. 2. 2008 10:57:19 |
|
|
Kačátko napsal: | Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s granulemi Smilla. |
Taky by mě to zajímalo, protože na Zooplusu je mají mezi superprémiovkami a cena je slušná _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2008 11:02:07 |
|
|
No právě, že je tam teď mají v akci Já už jsem je teda včera nakonec objednala, když k tomu ještě dávali 33 bonus bodů navíc. Spoléhám, že Čičik jako obvykle nesklame a sní co bude v mističce, v záloze mám kočky rodičů a švagrové a v nejhorším to jistí březnová umisťovačka. _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2008 11:11:56 |
|
|
Kačátko napsal: | No právě, že je tam teď mají v akci Já už jsem je teda včera nakonec objednala, když k tomu ještě dávali 33 bonus bodů navíc. Spoléhám, že Čičik jako obvykle nesklame a sní co bude v mističce, v záloze mám kočky rodičů a švagrové a v nejhorším to jistí březnová umisťovačka. |
Tak pak určitě napište svou zkušenost Naše potvůrky jsou bohužel šíleně zmlsané, tak už poněkud ztrácím odvahu k experimentování. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Smilla složení Přitlapkováno: 7. 2. 2008 13:42:16 |
|
|
Tak granule už dorazily, tady je zatím jen složení (varianta Adult), kočko-test podstoupí granule až v březnu.
Složení v němčině (od složení v AJ se v některých položkách liší):
Drůbeží masová moučka (minimálně 15%)
Pšeničná mouka
Kukuřice
Živočišný tuk
Moučka z jater
Masová škvarková moučka (jestli má někdo lepší výraz pro Fleischgriebenmehl, sem s ním!)
Rybí moučka
Pšenice
Masová moučka
Masový hydrolizát
Pšeničné otruby
Sušené cukrovarnické řízky
Sušená vejce
Lněné semínko
Sušené droždí
Chlorid sodný
Složení v angličtině:
Čerstvé drůbeží maso (min. 15%)
Pšeničná mouka
Kukuřice
Živočišný tuk
Játra (sušená)
Masové škvarky (sušené)
Rybí moučka
Pšenice
Moučka z čerstvého masa
Hydrolizované maso
Pšeničná krupice
Vyloužené řízky
Prášková vejce (sušená)
Lněné semínko
Droždí (sušené)
Chlorid sodný
Jakostní znaky: 10% voda, 31% bílkoviny, 15% tuk, 2,5% vláknina, 7,5% popel
Shrnuto a podtrženo, asi žádný velký zázrak. _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Re: Smilla složení Přitlapkováno: 7. 2. 2008 13:45:52 |
|
|
Hm, tak to nezní extra úžasně a hlavně ta sůl!!!
Tak pak dejte vědět po Schmack testu Nezkoušela jste náhodou Almo Nature, Solid Gold nebo Yarrah? Láká mě to biosložení. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Re: Smilla složení Přitlapkováno: 7. 2. 2008 13:56:33 |
|
|
Adéla napsal: | Nezkoušela jste náhodou Almo Nature, Solid Gold nebo Yarrah? Láká mě to biosložení. |
Biosložení by mě taky lákalo, ale bohužel už ne tak ta cena Takže jsem nezkoušela. _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Re: Smilla složení Přitlapkováno: 7. 2. 2008 13:59:22 |
|
|
Kačátko napsal: | Adéla napsal: | Nezkoušela jste náhodou Almo Nature, Solid Gold nebo Yarrah? Láká mě to biosložení. |
Biosložení by mě taky lákalo, ale bohužel už ne tak ta cena Takže jsem nezkoušela. |
No třeba Yarrah zas tak drahé není... _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 2. 2008 14:04:34 |
|
|
Máte pravdu, že třeba oproti Almo Nature až tak drahé není, nicméně pořád vychází dráž než Hill's v českých obchodech, což je můj cenový limit....
Takže případné testování je na Vás _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 2. 2008 14:08:52 |
|
|
Kačátko napsal: | Máte pravdu, že třeba oproti Almo Nature až tak drahé není, nicméně pořád vychází dráž než Hill's v českých obchodech, což je můj cenový limit....
Takže případné testování je na Vás |
Chi chi, no já to určitě zkusím. Sice je to drahota, ale co by člověk pro ty miláčky neudělal Chci zkusit Almo Nature a Solid Gold. Hned při příští objednávce to vezmu, ale zatím máme zásoby. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: Smilla schmack test Přitlapkováno: 3. 3. 2008 8:30:54 |
|
|
Adéla napsal: |
Tak pak dejte vědět po Schmack testu |
Tak schmack test probíhá již druhým dnem. Elsa granule jen očuchala a ani neochutnala. Royalky jsou prý Royalky. Zato klukům granulky šmakují, hned se na ně vrhli (narozdíl například od Biomillu a Orijen, ty Čičik nechtěl). Dokonce je teď preferují před Hillskama (asi že jsou nové?). Tak uvidíme, zda to vydrží. _________________ Kačátko+Elsa, Čičik a Ošklivka |
|
|
Odpovědět
|
|
|