Děsně baští
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Leňajz
|
Předmět: Děsně baští Přitlapkováno: 22. 5. 2008 10:44:57 |
|
|
Dobrý den, před týdnem jsem si dovezla od chovatelky sibiřského kocourka a je to děsný raubíř, ale protože kočku jsem ještě neměla tak nevím kolik by toho měl sníst. Zdá se mi že pořád sedí u misky. Váhu má zatím něco málo pod dvě kila a jsou mu tři měsíce takže tlustý určitě není jen vůbec nevím kolik by toho mělo kotě v tomto věku zbaštit. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Děsně baští Přitlapkováno: 22. 5. 2008 11:10:25 |
|
|
Co se týče ideální váhy kotěte, doporučím některý ze starších příspěvků:
http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=2373
Ohledně krmení - granule i kapsičky mívají na obale napsanou krmnou dávku, takže orientačně se řídit podle ní. Každopádně - pokud krmíte obojí, je třeba zohlednit to v orientačním přepočtu (např. když krmíte i kapsičkou, logicky kočina sbaští míň granulí). U koťat však platí, že by se neměla v jídle výrazněji omezovat, takže pokud sbaští i něco nad doporučenou dávku, není to vyloženě ke škodě. Je třeba krmit kvalitně a najít si ideální krmné schéma, k tomu dojdete časem.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: Děsně baští Přitlapkováno: 22. 5. 2008 11:46:09 |
|
|
Leňajz napsal: | Dobrý den, před týdnem jsem si dovezla od chovatelky sibiřského kocourka a je to děsný raubíř, ale protože kočku jsem ještě neměla tak nevím kolik by toho měl sníst. Zdá se mi že pořád sedí u misky. Váhu má zatím něco málo pod dvě kila a jsou mu tři měsíce takže tlustý určitě není jen vůbec nevím kolik by toho mělo kotě v tomto věku zbaštit. |
Kotě rozhodně nijak neomezujte, je v růstu a potřebuje hodně energie, navíc potřebuje baštit častěji v menších dávkách. |
|
|
Odpovědět
|
|
Miras
|
Předmět: Re: Děsně baští Přitlapkováno: 26. 6. 2008 22:49:25 |
|
|
Doporucuji odcervit!!!!!!!!!! |
|