Cestování letadlem
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lucka Anonymní
|
Předmět: Cestování letadlem Přitlapkováno: 2. 2. 2004 1:13:01 |
|
|
Dobry den, mohl by mi nekdo poradit jak pripravit kocicku na cestovani letadlem? cesta bude trvat asi cely den a ja mam strach, ze se to kocourkovi nebude ani trochu zamlouvat a promnauka celou cestu a znechuti vsechny ostatni cestujici. Slysela jsem, ze mu lze podat nejake uklidnujici prasky,a ale ze to neni moc bezpecne. Taky premyslim, jak to mam zaridit s jeho vymesovanim? Poradi mi nekdo? Mate zkusenosti s letanim s kockou?? Dekuji moc |
|
|
Odpovědět
|
|
Tina
|
Předmět: Re: Cestování letadlem Přitlapkováno: 2. 2. 2004 2:25:19 |
|
|
Milá Lucko,
my osobně jsme ještě s kocouřem nikam neletěli, ale máme ověřeno, že pokud kočka váží maximálně pět kilo, může letět s Vámi na palubě. Jinak musí být ve speciálním nákladním prostoru určeném pro zvířata.
Takto dlouhá cesta pro něj bude pravděpodobně velice vyčerpávající, zvláště pokud nebude moci být s Vámi na palubě letadla. Určitě mňoukat bude, ale pokud mu s sebou do přepravky vezmete jeho oblíbené hračky či předměty a budete s ním při letu tiše hovořit, jako by to byl člověk, myslím, že se uklidní, protože bude vědět podle hlasu, že není sám ale s Vámi. Nejhorší je nechat ho jen tak mňoukat a nemluvit na něj, to se pak jen zhorší. Na palubě ho budete moci mít pravděpodobně u sebe pod sedadlem a tak mu můžete podat ruku, aby se necítil sám. Co se týče vykonání potřeby, tak budete asi potřebovat přepravku s dvojitým dnem, kterým výkaly propadávají. Jistě ji v některém z obchodů pro mazlíčky najdete a tam by Vám také měli poradit, jak ji používat.
Určitě ale doporučuji poradit se se svým veterinářem, protože ten Vám asi nejlépe poradí, zda jsou utišující prostředky nutné. Záleží třeba na tom, zda snáší dobře cestu autem apod.
Pokud máte někdo zkušenosti s tímto způsobem přepravování, rádi uvítáme Vaši radu. Myslím, že se někdy může hodit nejenom Lucce. Děkujeme. |
|
|
Odpovědět
|
|
|