<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Veterináři v Ostravě Přitlapkováno: 20. 10. 2006 19:56:02 |
|
|
Mám 14ms britského kocourka, je chován v bytě a ven nemá žádný přístup, proto zřejmě ještě nezačal značkovat. Uvažuji o jeho kastraci, na internetu jsem si, bohužel, přečetla spoustu smutných článků o tom,že někomu zvíře po kastraci zemřelo. Proto i já stále jen přemýšlím a nechce se mi do toho, ale jednou to přijít musí a proto se chci zeptat zda někdo zná opravdu dobrého veterináře nebo kliniku v Ostravě či Karviné, kde se mému zlatíčku dostane té nejlepší péče? Finance nejsou až takový problém. |
|
|
Odpovědět
|
|
Janazz Anonymní
|
Předmět: Re: Veterináři v Ostravě Přitlapkováno: 1. 11. 2006 21:15:55 |
|
|
Doporučuji pana doktora Staňu. Veterina U parku. tel.: 596 120 482. Za 10 let chování kočiček jsem s nimi nikdy neměla problém. Jsou maximálně vstřícní a příjemní. Skvěle vybavená ordinace. Už mi kastrovali 2 kočky a 3 kocourky. Dokonce odoperovali zlomenou tlapičku a vše vždy na 1*. |
|
|
Odpovědět
|
|
Thelma
Založen: 01.07.2005 Příspěvky: 48 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
Předmět: veterináři v Ostravě Přitlapkováno: 1. 11. 2006 21:27:32 |
|
|
.....na internetu jsem si, bohužel, přečetla spoustu smutných článků o tom,že někomu zvíře po kastraci zemřelo......
o těch povedených kastracích se většinou nepíše,takže se poptejte známých,ke komu chodí oni a jak jsou spokojeni s péčí svého veterináře a pak se rozhodněte.Pokud chováte kocourka jen v bytě,je možné,že vám značkovat nezačne vůbec,ale každý kocourek je jiný. _________________ Thelma,Honzík,Čoketka a Airínka(Ája) |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 11. 2006 9:32:26 |
|
|
Na veterinu U parku chodíme už dlouho, vlastně od té doby, co Damiána mám. Je fakt, že jsou tam moc hodní a trpěliví, protože já jsem tam ze začátku byla skoro pořád Uvidíme jak to dopadne, Damián se ještě ani neprojevuje, že by chtěl začít značkovat, ale člověk nikdy neví, takže se raději ptám dopředu _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
marry Anonymní
|
Předmět: vetrinar Přitlapkováno: 6. 2. 2007 10:58:16 |
|
|
hlavne nikdo nechodte k veterinari Dvorakovi, ktery sidli u reditelstvi vitkovic, mi lecil kocku na usni svrab a zaplatila jsem za to 1000, protoze ji daval zbytecne drahe leky a trvalo to 3 tydny, kdyz jsem pak byla na klinice ve vitkovich, tak mi rekli, ze se to normalne leci jenom kapkama a injekci a netrva to tak dlouho a nestoji to tolik penez..........a to se mi u dvoraka nestalo poprve, ze si inkasoval hodne penez a zvireti nepomohl.... |
|
|
Odpovědět
|
|
Maddy
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 4. 2007 19:24:07 |
|
|
Můžu s klidným srdcem všem doporučit pana doktora Jana Nytru Lepší veterinář snad neexistuje:-) Je skvělý a hlavně je na něm znát, že má zvířata opravdu rád, což bohužel nemůžu říct o lékařce a její asistentce z Veterinární kliniky v Ostravě - Vítkovicích! Tam mě už nikdo nikdy neuvidí!!!
MVDr. Jan Nytra, Ostrava-Poruba, Ukrajinská 1536/28.
Tel.603 545 022
Ordinační hodiny: Po - Pá 08.00-18.00
So - Ne 08.00-12.00 |
|
|
Odpovědět
|
|
sanny
|
Předmět: Veterinář Přitlapkováno: 10. 5. 2007 12:04:05 |
|
|
Dobrý den, v Ostravě po dobrých zkušenostech můžu doporučit MVDr. Lubomíra Košťála. Nejenom,že je vidět jeho láska ke zvířatům a pečlivý přístup, ale zajímá se taky o vše co je se zvířátkem - kočičkou (plemenem) spojené v mém případě Sphynx, aby se nic nezanedbalo. Na těchto stránkách najdete spojení na jeho soukromou ambulanci:
http://www.veterina.estranky.cz/ _________________ Sandra a Mutinci |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačuli
|
Předmět: veterinář Přitlapkováno: 28. 5. 2008 6:58:55 |
|
|
Taky můžu přispět svou troškou .... chodíme k panu doktorovi Palkovskému, do Ostravy-Poruby. Zachránil dvakrát život pejskovi od rodičů (něm.ovčák) a ted se stará o moje dvě kočičky. Jedna z nich, kocourek Samík, má chronické selhávání ledvin s vrozenými cystami. Nemůžu proti němu říci ani špetku špatného. Vždy rád poradí, snaží se vybrat tu nejlepší a nejšetrnější léčbu.
Kontakt: http://www.klinika-yorica.cz/
Jinak kocourek byl kastrován u pana doktora v roce a čtvrt (dnes má skoro pět let) a byl zcela bez problémů. Používá sice dražší narkozy, ale po zhruba 3 hodinách už šel sám na záchůdek a večer už řádil, jako by nic.
Tchýně byla ted s kočičkama na kastraci - 2 kočky a 1 kocourek v Ostravě-Vítkovicích u nádraží a po narkoze se probírali tři dny Navíc stále kulhají na tu nožku, kde mají ve slabinách!! jizvy. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kitty
|
Předmět: Re: veterinář Přitlapkováno: 21. 11. 2008 11:56:37 |
|
|
Taky chodime k doktoru Palkovskemu a jsme moc spokojeni.
Kdyz jsem jeste mela pejska, muzu rict, ze mu o dost prodlouzil zivot a vzdycky se k nemu (i ke kocandam) choval moc hezky. Ma o zvirata zajem a ma je rad.
A co je hlavni - funguje mu pohotovost, coz je pro me hodne dulezite - pro klid duse... |
|
|
Odpovědět
|
|
Izzy
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 1. 2009 8:40:20 |
|
|
Já stejně jako Sanny nedám dopustit na doktora Košťála. Chodím k němu spoustu let a opravdu mu věřím. Je super. Má přehled, miluje zvířata, prostě to umí. A navíc je fakt fešák
Hele: http://www.veterina.estranky.cz/ |
|
|
Odpovědět
|
|
Eleni
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2009 19:36:28 |
|
|
Taky doporučuji Mvdr. Košťála, chodím k němu ze svýma dvěma mainskýma čičinama a je to opravdu pan doktor na svém místě. Neustále sleduje novinky co se týče koček a veterinární péče, očkování atd. Má k nim velice vřelý vztah, chodí i na přejímky na výstavy. |
|
|
Odpovědět
|
|
|