Krabí tyčinky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
marta Anonymní
|
Předmět: Krabí tyčinky Přitlapkováno: 24. 8. 2005 22:29:15 |
|
|
Chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla dát kotěti krabí tyčinky. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Krabí tyčinky Přitlapkováno: 25. 8. 2005 6:34:51 |
|
|
marta napsal: | Chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla dát kotěti krabí tyčinky. |
My občas pár kousků z krabí tyčinky dáváme. Ale jen výjimečně a opravdu v souhrnu tak jednu, a možná ani to ne tyčinku pro obě kočiny.
Nemyslím, že by v nich měl být nějaký problém, nepřipadají mi ani slané, nicméně o množství "kraba" resp. nějaké ryby, by se asi dalo trochu pochybovat.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 12. 2007 23:56:14 |
|
|
Bývalý kocour se po krabích tyčkách mohl utlouct. Když jsem si pár vyndala pro sebe tak mňančel a dožadoval se tak silně, že jsem neodolala a pár kousků mu dala. Od té doby dostával tyčinku párkrát do týdne. Nynější kocour krabí tyčky naprosto ignoruje. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Krabí tyčinky Přitlapkováno: 9. 12. 2007 14:01:43 |
|
|
marta napsal: | Chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla dát kotěti krabí tyčinky. |
Můj Adam(5 měs.) taky krabí tyčinky miluje, ale když jsem si přečetla složení, přešla mě chuť ho tím krmit-spíš mu občas dám kousek, tak půlku, jako pamlsek-to si myslím, že neublíží. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|