<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kateřina
|
Předmět: Re: K9 Přitlapkováno: 2. 3. 2009 23:41:27 |
|
|
Kateřina napsal: | Tereza napsal: | jendah napsal: | Zdravim,
dneska jsem mluvil s p. Liskou (mam podobny problem). Funguji dale ale v tomto pocasi neni mozne site montovat, takze se mam ozvat, az nebudou takove mrazy. Pak mi site normalne udelaji. |
Díky za odpověď, já jsem se nakonec domluvila s touto firmou: http://www.hauserdd.cz/ochrana-proti-holubum.html
Cena za zasíťování lodžie je 3900,- + DPH.
Jinak sítě budou dělat hned jak opadnou mrazy - během dvou týdnů (odhad).
Pak dám určitě vědět jak to dopadlo! |
Hlavně se podívejte na materiál z čeho je síť vyrobena. Poslední dobou se rozmáhají podvůdky že firmy místo kočičích sítí prodávají protiholubí které jsou o dost levnější. Poznáte to tak že tlouštka vlákna musí být dva na dva milimetry, pokud to bude jen milimetrové vlákno tak je to obyčejná sit proti ptákům. Pokud Vám dají na výběr určitě je vhodnější oko 4 cm. A dejte prosím vědět jak jste dopadli, já o sítích uvažuji taky a zatím jediná firma která montuje ty silné je K9. Tak bych chtěla porovnat ceny. I když o cenu zas tak nejde, spíše o to aby to bylo funkční a dlouho vydrželo. Díky. |
Chtěla jsem se zeptat jestli už máte sítě hotové od hauserDDD a hlavně jak to všechno dopadlo, jestli montují taky ty kočičí. já už mám kalkulaci od K9 na 6 metrů lodžii. Chtěla jsem to dvakrát takže přeposílám
sítě pro kočky vlákno 2x2 mm oko 4x4 cm 4600 plus dph, sítě proti holubům vlákno 1.2X1.2 mm oko 4x4 cm 3600 plus DPH. Ještě jsem oslovila firmu trango taky dělá holubí 1x1 mm, oko 5x5 cm za 4800 plus dph, a pak ješte jednu firmu z Prahy 6 ty za holubí sítě 1 x 1 mm oko 5x5 cm chtěli dokonce 5900 plus DPH. Takže ať počítám jak počítám K9 ty kočičí vycházejí levněji než jinde holubí. A holubí mají jednoznačně za nejlepší ceny a to jsou silnější sítě než u ostatních firem. Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: HOTOVO Přitlapkováno: 3. 3. 2009 20:21:33 |
|
|
Kočíčí sítě jsou již namontované, nakonec je dělali až dnes, protože barák je zateplený a do toho se nesmí vrtat, proto jsme nechávali dělat rám. Za 2 lodžie (3.5 a 2 metry) jsme zaplatili 6400,-. Tloušťku vlákna jsem neměřila, ale moji kocouři po tom nešplhají. Jinak provedení je kvalitní - kotvičky, očka, ocelové lanko, zavařené ustřižené konce... Tak snad to vydrží. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kateřina
|
Předmět: Re: HOTOVO Přitlapkováno: 4. 3. 2009 0:14:06 |
|
|
Tereza napsal: | Kočíčí sítě jsou již namontované, nakonec je dělali až dnes, protože barák je zateplený a do toho se nesmí vrtat, proto jsme nechávali dělat rám. Za 2 lodžie (3.5 a 2 metry) jsme zaplatili 6400,-. Tloušťku vlákna jsem neměřila, ale moji kocouři po tom nešplhají. Jinak provedení je kvalitní - kotvičky, očka, ocelové lanko, zavařené ustřižené konce... Tak snad to vydrží. |
No to máte bezva, a čiči mají opět více prostoru na hraní. Ty zatavený konce myslíte jako u sítě? Máte uzlíky? To už jsem někde četla že ty uzlíkové se mají stříhat elektrickýma nůžkama které zataví konce.
Tak aspoň máte už po starostech, já počkám až přijde výplata a pak si je taky objednáme. Ale rozhodli jsme se pro K9. Jaro za dveřmi, a kočky touží po balkoně. K. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Re: HOTOVO Přitlapkováno: 4. 3. 2009 9:58:45 |
|
|
Kateřina napsal: | Tereza napsal: | Kočíčí sítě jsou již namontované, nakonec je dělali až dnes, protože barák je zateplený a do toho se nesmí vrtat, proto jsme nechávali dělat rám. Za 2 lodžie (3.5 a 2 metry) jsme zaplatili 6400,-. Tloušťku vlákna jsem neměřila, ale moji kocouři po tom nešplhají. Jinak provedení je kvalitní - kotvičky, očka, ocelové lanko, zavařené ustřižené konce... Tak snad to vydrží. |
No to máte bezva, a čiči mají opět více prostoru na hraní. Ty zatavený konce myslíte jako u sítě? Máte uzlíky? To už jsem někde četla že ty uzlíkové se mají stříhat elektrickýma nůžkama které zataví konce.
Tak aspoň máte už po starostech, já počkám až přijde výplata a pak si je taky objednáme. Ale rozhodli jsme se pro K9. Jaro za dveřmi, a kočky touží po balkoně. K. |
jojo, jsou s uzlíky, no já jsem také původně chtěla K9, ale několik týdnů mi nikdo z nich nebral mobil ani neodpovídali na mail, tak jsem raději volila jiné řešení, protože jsme to chtěli mít hotové před nastěhováním. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kateřina
|
Předmět: Re: HOTOVO Přitlapkováno: 5. 3. 2009 18:13:34 |
|
|
Tereza napsal: | Kateřina napsal: | Tereza napsal: | Kočíčí sítě jsou již namontované, nakonec je dělali až dnes, protože barák je zateplený a do toho se nesmí vrtat, proto jsme nechávali dělat rám. Za 2 lodžie (3.5 a 2 metry) jsme zaplatili 6400,-. Tloušťku vlákna jsem neměřila, ale moji kocouři po tom nešplhají. Jinak provedení je kvalitní - kotvičky, očka, ocelové lanko, zavařené ustřižené konce... Tak snad to vydrží. |
jojo, jsou s uzlíky, no já jsem také původně chtěla K9, ale několik týdnů mi nikdo z nich nebral mobil ani neodpovídali na mail, tak jsem raději volila jiné řešení, protože jsme to chtěli mít hotové před nastěhováním. |
Já jsem objednávala včera a dnes nám volali termín montáže na příští pátek. To je myslím v normě. Asi mám štěstí Dám vědět až kočičáky vypustím. K. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 3. 2009 10:21:47 |
|
|
Určitě dejte vědět, moji kocouři jsou spokojení, že můžou "šmírovat" i když až bude lepší počasí tak to bude ještě zábavnější (hlavně až přiletí osazenstvo hnízda před balkonem). |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 10:42:47 |
|
|
My bydlíme taky v pronájmu a sítě do oken už tady naštěstí byli.Je to výborný, kocour sedí v okně a kouká a kouká třeba hodinu... Nemusím dávat pozor nebo se stresovat jestli neuteče Myslím že jsou to normální sítě proti hmyzu. Kocour na ně občas skočí jako že by asi chtěl jít ven ale drží,určitě to nemůže nijak vyrvat nebo roztrhnout. |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 11:10:14 |
|
|
Sisinka napsal: | Myslím že jsou to normální sítě proti hmyzu. Kocour na ně občas skočí jako že by asi chtěl jít ven ale drží,určitě to nemůže nijak vyrvat nebo roztrhnout. |
My máme taky - jednu na okně a jedny síťovaný dveře na balkon. No a ta naše opice po tom občas leze a už tam máme pěkný škuby A ty dveře na balkon už si i otevře...No jsem zvědavá na jaro, jak se k tomu postaví. Přeci jen už je z ní víc dáma |
|
|
Odpovědět
|
|
Sisinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 3. 2009 11:34:54 |
|
|
A nedělá vám občas u těch oken hysterický scény že chce jít ven?? Ten náš jo kňourá, jančí a dívá se na mě a čeká jestli ho pustím je mi ho vždycky líto... |
|
|
Odpovědět
|
|
honzaj.
|
Předmět: pevná síť Přitlapkováno: 3. 10. 2016 0:28:14 |
|
|
Ahoj My máme devítíkilového maincoon a na toho nám normální síť už dlouho nestačí. Pořídili jsme si ale "pevnou síť" http://sitprotihmyzu.cz/?menu=rameckove-site která naštěstí udrží i jeho. A když udrží obřího těžkého až moc aktivního kocoura, věřím že zvládne i tvoje kočky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|