dotaz
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Nephra Anonymní
|
Předmět: dotaz Přitlapkováno: 11. 1. 2006 11:48:12 |
|
|
Ahoj,
můžu se jen zeptat?) Potřebovala bych nechat vykastrovat kocourka a potom pozdji potažmo i kočičku...ale bydlíme na Pze 6 a ať hledám, jak hledám, nějak nemůžu najít nějakou veterinu...neznáte tu někdo něco(kliniku, veterináře), a ještě nejlíp někoho, s kým máte zkušenosti?) moc by nám to pomohlo..Oni jsou ti moji dva chlpatci hrochu hysterky a tak jenechci tahat přes celou Prahu...
Moc díky za případné info:o) |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 1. 2006 12:14:08 |
|
|
Já mám zkušennosti s MVDr. Králem ve Verdunské ulici (adresa : Verdunská 8 , Praha 6 , tel : 233 326 022)
Ordinuje tam i jeho dcera, ale doporučuji spíše p. Krále. Dělal (nebo stále dělá???) veterináře v Pražské ZOO, jediné na co si dejte pozor, aby kočičáky před kastrací zvážil (u Aliho to odhadl okem a pak ho uspával na 2x) kvůli přesné dávce narkózy a doporučiji spíše probouzecí (nitrožilní) narkózu..
Otevírací hodiny:
Po - St 16:30 - 19:30 (MVDr. Jaromír Král)
Čt 14:00 - 19:30 (MVDr. Daniela Králová)
Pá 14:00 - 19:00 (MVDr. Daniela Králová) |
|
|
Odpovědět
|
|
zainab
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 1. 2006 14:59:29 |
|
|
S vačšími zakrokmi skúsenosti zatiaľ našťastie nemám, ale pri bežnom očkovaní a ošetrení chorého mačiatka so zapálenými očami som ani s MvDr. Danielou Královou nemala žiadny problém, bola milá a príjemná ku mne aj ku kocúrovi. Ale na kastráciu by som asi, kvoli odporúčaniam na internete, šla radšej k doktorovi Královi.
Ostatné veteriny v Prahe 6:
http://www.seznam.cz/Prvni-pomoc-a-zdravotnictvi/Zdravotnicke-sluzby/Veterinarni-ordinace/CZ0116.html
Sama ich nepoznám. |
|
|
Odpovědět
|
|
|