<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Suzankaa
|
Předmět: Závěrečná práce o Sphynxech Přitlapkováno: 29. 10. 2010 20:18:09 |
|
|
Dobrý večer,
měla bych na Vás malou prosbičku. Rozhodla jsem se dělat závěrečnou práci z anglického jazyka o Sphynxíkách,taky možná i proto že doma jednoho máme Tímto bych Vás chtěla poprosit, pokud by jste věděli o jakýchkoliv užitečných webovkách v angličtině, nebo měli nějaký nápad co nezapomenout o naháčcích byla bych moc moc vděčná..děkuji a přeji krásný zbytek večera |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
|
|
Odpovědět
|
|
Suzankaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 10. 2010 11:30:45 |
|
|
Tatiana,děkuji mockrát určitě mrknu:)
Jinak ještě bych se ráda zeptala, zda někdo nevíte jaký podstatný rozdíl je mezi CFA a FIFE. Pochopiila jsem že CFA je asicoace chovatelů a FIFE mezinárodní organizace. Dalo by se tedy říct že CFA je ,,podřízené,, FIFE? |
|
|
Odpovědět
|
|
Darya
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2010 11:56:46 |
|
|
Suzankaa napsal: | Tatiana,děkuji mockrát určitě mrknu:)
Jinak ještě bych se ráda zeptala, zda někdo nevíte jaký podstatný rozdíl je mezi CFA a FIFE. Pochopiila jsem že CFA je asicoace chovatelů a FIFE mezinárodní organizace. Dalo by se tedy říct že CFA je ,,podřízené,, FIFE? |
To se určitě říct nedá - CFA, FIFé, TICA, WCF (i např. spíš jen britská GCCF) a další jsou různé mezinárodní organizace sdružující na dobrovolné bázi chovatele a milovníky koček. Jsou různě početné, mají svá vlastní pravidla a jejich uznaná plemena se také mohou lišit. Český svaz chovatelů je např. členem FIFe, tedy i většina českých chovatelů spadá pod FIFe. Ale můžete se klidně zaregistrovat třeba u TICA v USA atd. CFA a FIFe jsou tedy na sobě nezávislá tělesa, mají k sobě rovnoprávný vztah. |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 11. 2010 14:29:59 |
|
|
No jo Táňo, ale u mě to je česky! _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 11. 2010 18:49:00 |
|
|
fofo177 napsal: |
No jo Táňo, ale u mě to je česky! |
No a co? Jde o informace, a těch tam máš spoustu. Přeložit si to do angličtiny pro někoho nemusí být žádný problém. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|