Moja mačka papá igelitové a mikroténové sáčky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Gabriela Halušková
Založen: 26.04.2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Košice, Slovenská republika
|
Předmět: Moja mačka papá igelitové a mikroténové sáčky Přitlapkováno: 5. 5. 2006 17:58:56 |
|
|
Ahoj, mám problém s mojou mačkou Fionou (britská modrá, čaká na uverejnenie v Zlatej knihe). Napriek tomu, že jej dávame samé mňam veci, ktoré má rada, veľmi rada, až s divokou radosťou, obžiera igelitové alebo mikroténové sáčky. Nie raz sme to zistili aj bez toho, aby sme ju pristihli pri čine... Zistili sme niekoľkokrát pri čistení jej záchoda. Musíme pred ňou skrývať všetko z igelitu alebo z mikroténu. Ako ju to odučiť? Nie vždy sa nám podarí všetko poskrývať... Bojíme sa, že jej to nejako môže ublížiť.
Ďakujem za radu. V skrývaní igelitových a mikroténových sáčkov sme čoraz lepší a jedného dňa budeme najlepší. _________________ Odmalička som mačkofil. Mám britskú modrú krátkosrstú mačku, volá sa Fiona, má 4,5 roka a je rozkošná a veľmi múdra.
Naposledy upravil Gabriela Halušková dne 5. 5. 2006 19:44:42, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
Předmět: sáčky Přitlapkováno: 5. 5. 2006 19:13:14 |
|
|
Naše kočička zase s oblibou pojídá nitě, šňůrky, provázky, vlnu atd. Občas si i nějakou nitku z něčeho vypárá. Už jsem to také řešila s různými kočkaři a odborníky přes kočky. Prý je to takový zlozvyk. Se sáčky to bude asi podobné.
Takže jediná rada - pečlivě schovávat sáčky
Tak jako my schováváme nitě _________________ www.felis-silesiana.wz.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Romy
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 5. 2006 19:44:41 |
|
|