<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Anna :D
|
Předmět: Máme tlustou kočku Přitlapkováno: 9. 6. 2016 18:45:55 |
|
|
Potrřebovala bych poradit s tloušťkou náší kočky. Je to pouliční kříženec a váží 6 KG , má velmi špatný zlozvyk - naše kočka je zvyklá mít vždy plnou misku, a my ,když jí dojdou granule,jí dáme celou porci, ona si nemůže pomoci a musí to sníst celé. Potom se nám ale stává že se vyzvrací
Má tedy dodržovat nějakou dietu?
A jak jí máme dávkovat granule?
Děkuji za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
HaniK
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 6. 2016 18:56:35 |
|
|
Zdravím,
přežírání, klasika. Doporučuju dávat doporučenou dávku, co by měla být napsána na granulích.
Možná bude fajn dávky rozporcovat. Tedy celou dávku dát třeba natřikrát po určité době.
Nebo mě napadá ještě dát do různých místností víc misek. Takto to třeba do sebe nenapere hned všechno, ale přitom to bude mít stále k dispozici.
Jinak nevím, jak je kočička velká jako konstrukčně, ale šest kilo mi zas tak moc nepřipadá. Kocouři mají od pěti do sedmi a jsou to prostě kusy, ale ne tlustí. Kočky zas mají každá pod čtyři a jsou opravdu drobné.
U těch koček, kor kříženců, je to s ideální váhou zatrolené, popravdě taky netuším, jaké jsou ideální váhy našich koček. Říkám si, nejsou to párečky s nožičkama, naopak hodně běhají, tak jsem s jejich váhou v klidu. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 6. 2016 7:30:11 |
|
|
Dobrý den,
a co zkusit nějaké ty dávkovače pro kočky. Aby věděla, že tam granulky jsou, ale tím hlídat i tu její váhu.
Je faktem, jak psala Hanka, že nevíme propozice vaší kočky, zkuste hodit nějakou fotku do Kočkogalerie anebo mě ještě napadlo dát dotaz do veterinární poradny. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anna :D
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 6. 2016 13:10:15 |
|
|
Zdravím
Fotky už jsou v kockogalerii tak budu rada za radu jinak tam moc tlustě nevypadá ,ona doopravdy má tlustší boky
Děkuji za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
HaniK
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 6. 2016 13:17:06 |
|
|
Podle mě je tak jako na hraně, ale vyloženě tlustá není. |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 6. 2016 10:59:40 |
|
|
Moje dvě kočky mají vždy dva plné zásobníky,jeden je na 3 kila granulí,do toho misku s dalšími granulemi,dvě misky s konzervama a jsou hubené obě.Ony teda tak mají vypadat ale asi jsem měla to stěstí,že se nepřežírají.Je jim 6 a5 let...Asi jak vidí,že tam toho mají hodně,tak se nebojí,že by jim to někdo vzal a chodí jen zobat podle chuti... |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: Re: Máme tlustou kočku Přitlapkováno: 22. 8. 2016 16:25:48 |
|
|
Anna napsal: | Potrřebovala bych poradit s tloušťkou náší kočky. Je to pouliční kříženec a váží 6 KG , má velmi špatný zlozvyk - naše kočka je zvyklá mít vždy plnou misku, a my ,když jí dojdou granule,jí dáme celou porci, ona si nemůže pomoci a musí to sníst celé. Potom se nám ale stává že se vyzvrací
Má tedy dodržovat nějakou dietu?
A jak jí máme dávkovat granule?
Děkuji za odpověď |
Našla jsem tento dávkovač, třeba by to kočce mohlo pomoci
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/misky_krmivo_voda/krmitka_automaticka/479575 |
|
|
Odpovědět
|
|
|