Začátečník potřebuje pomoc!!
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Akira
|
Předmět: Začátečník potřebuje pomoc!! Přitlapkováno: 13. 7. 2006 9:03:20 |
|
|
Ahojky,
máme roční kočičku. Venku s námi byla jen jednou když dostala popruhy a vodítko, šli jsme to zkusit ven. Hodila by se mi něčí zkušenost s několika věcmi. Hlavně, kočička začla línat. je krátkosrstá a takové jemné černobílé chloupky máme všude...na oblečení, na zemi, na stole, v posteli....manžel koupil kartáč, ale vyčesala jsem ji, projela jsem jí rukou srst a měla jsem v ruce spoooustu chloupků. Taky jsem se chtěla zeptat na koupání. Jestli vůbec ji mám koupat a jak často, čím...jsem trochu zoufalý začátečník a hodila by se mi nějaká kamarádka, která je z Prahy a mohla by mně vést. Číču mám strašně ráda a až budu mít s manželem větší byt, plánuju jí pořídit ještě kamarádku. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Začátečník potřebuje pomoc!! Přitlapkováno: 13. 7. 2006 9:13:22 |
|
|
Zdarec,
línání ... no mám pocit, že díky tomuhle vedru jsme se stali oběťmi chlupového moru ... ale ve vyčesávání pokračujte dál, nicméně dobrým přípravkem na línání je Laveta, je k dostání např. internetovém obchůdku www.happy-animals.cz je to vitamínový přípravek a u nás se docela osvědčil ...
Koupat - pokud není kočina nějak vyloženě špinavá, smradlavá, nezdržuje se dlouhodobě venku, není zapotřebí koupat, pokud nemáte vyloženě vodomilnou kočku, budete ušetřeni urputného boje s někdy krvavými následky
Co se týká druhé čičiny a většího bytu, tu klidně můžete přivést i do malého ... kočinám někdy stačí míň než si myslíme ... takže ani nemusíte čekat
Z Prahy je tu dost lidiček, a někdy se dokonce pořádají i srazy - viz Akce - Srazy - je tam pár foteček ... jinak vlevo v menu je položka "Povídání", dostaneš se do chatu, kde tam občas přes celý den někdo visí ... minimálně v pracovní době
Příp. stačí se ptát nebo prolézt forum, je už poměrně obsáhlé a dají se tam najít odpovědi na spousty dotazů a také je tam docela dost zajímavých informací ...
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|