<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Zuzkanka
|
Předmět: Gimpet a krmení všeobecně Přitlapkováno: 6. 1. 2007 20:44:41 |
|
|
Chtěla jsem se zeptat, jak moc jste spokojení s výrobky od společnosti Gimpet. Nedávno jsem k našim dvěma kočičákům pořídila další dvě, tentokrát s PP a do té doby jsme krmili obyčejným krmení, kdy jsme měli pocit, že když jsme jim dali Whiskas, tak měli hostinu a o existenci nějaké firmy Gimpet jsem neměla ani páru. Teď momentálně vybíráme krmivo, u kterého zůstaneme. Máme Acanu, ANF, Royal Canin a IAMS. Přemýšlím, že pořídíme Orijen nebo ANF. Sem tam koupíme nějaký ty pamlsky od Gimpetu. Kupuju ta lososová srdíčka a ty tabletky na posílení srsti. Byla bych ráda, kdybyste se podělili se svými zkušenostmi s těmito výrobky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Lucienka
Založen: 20.10.2006 Příspěvky: 107 Bydliště: Karviná, Ostrava
|
Předmět: Re: Gimpet a krmení všeobecně Přitlapkováno: 6. 1. 2007 21:08:46 |
|
|
Zuzkanka napsal: | Chtěla jsem se zeptat, jak moc jste spokojení s výrobky od společnosti Gimpet? |
Jako krmivo používám Hill´s a je výborné. Jeho cena je sice vyšší, ale vydrží nám opravdu dlouho, protože je jak se říká "výživnější".Od Gimpet nakupuji jen doplňky stravy, tj. pasy na bezoáry, vitamínové a růtné pamlsky. A musím říct, že Damián je s nimi spokojený, takže je můžu doporučit. _________________ Lucie a princezna Mia
Z nebe na nás dohlíží kocouř Damián (3) |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Re: Gimpet a krmení všeobecně Přitlapkováno: 6. 1. 2007 21:58:33 |
|
|
Lucienka napsal: | Zuzkanka napsal: | Chtěla jsem se zeptat, jak moc jste spokojení s výrobky od společnosti Gimpet? |
Jako krmivo používám Hill´s a je výborné. Jeho cena je sice vyšší, ale vydrží nám opravdu dlouho, protože je jak se říká "výživnější".Od Gimpet nakupuji jen doplňky stravy, tj. pasy na bezoáry, vitamínové a růtné pamlsky. A musím říct, že Damián je s nimi spokojený, takže je můžu doporučit. |
My používáme od Gimpetu konzervičky Shiny Cat, kočičí vitamíny a pasty a kočkám moc chutnají
Z granulí Royal Canin a Hill's k všestranné spokojenosti. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Gimpet a krmení všeobecně Přitlapkováno: 7. 1. 2007 8:39:19 |
|
|
Od Gimpetu krmíme konzervičkama ShinyCat a bonbonkama Fleischballchen a Fishnapchen, s těmi lososovými srdíčky jsme začali mít časem problém, že po nich Maxíš začal zvracet, ale důvodem je jeho přecitlivělost, než problém bonbonků. Od Whiskasu dáváme jen jako pamlsek jejich bonbonky.
Jinak co se týká stravy, tak u nás se podávají granule Hills, konzervičky ShinyCat a Gourmet a kapsičky Iams.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kicki
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 1. 2007 9:52:14 |
|
|
Od Gimpetu najdete na našem jídelním lístku:
konzervičky ShinyCat, vitamínové a antibezoárové pasty, mňamky - Schnurries, Knusper Fit, Katzentabs, Jokies. A spokojenost je veliká
Od dalších výrobců:
bonbonky od Whiskas (velice chutný dárek od Ježíška ), masové kapsičky od Iams, konzervičky Gourmet a granule míchám půl na půl Acana a ProPlan. _________________ Kicki + Kenny, Maggie a Barnabáš |
|
|
Odpovědět
|
|
MaxKatka
Založen: 07.11.2005 Příspěvky: 120 Bydliště: Hodonice okr. Znojmo
|
Předmět: Re: Gimpet a krmení všeobecně Přitlapkováno: 7. 1. 2007 10:03:36 |
|
|
Ahoj, od Gimpetu jsme používali pasty na bezoáry a i krmivo. Krmiva chutnala, ale dostupnost téhle značky v našich zverimexech je špatná, tak krmíme Hillsem. Naposledy jsme však krmili dietou na struvity od Eukanuby, ale vracíme se zpět na Hills. Jinak od Gimpetu používáme ještě stelivo...
Katka a Damča (2) |
|
|
Odpovědět
|
|
shelmichka
|
Předmět: Re: Gimpet a krmení všeobecně Přitlapkováno: 23. 2. 2007 18:36:56 |
|
|
Zdravím!
Výrobky Gimpet můžu jenom doporučit: my používáme jak konzervy (Shiny Cat - naprosto úžasné, pravé maso, ohromně Tequile a Rolls Roycovi chutnají), tak stelivo (Biokat´s Fresh - prostě boží!). Jen sušenky kupujeme od Puriny Pro Plan pro kastrované kočičáky (After Care), jsou za poměrně příznivou cenu (aspoň na www.prozviratka.cz).
Určitě je zkuste! |
|
|
Odpovědět
|
|
kockodan
Založen: 26.02.2007 Příspěvky: 204 Bydliště: Praha - Petrovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 5. 2007 12:37:20 |
|
|
U nás jsou zatím granulky Gimpet stálice, myslím, že je má Paskal nejradši (i když zbaští skoro všechno, takvlastně nevím, jak moc jsem objektivní, vybíravý je spíš v konzervách, nechutnali mu hill´s konzervy a whiskas taštičky, tak dáváme jen shiny cat a animondu, aby měl i hovězí masíko). Kromě toho dostává tak 1/3 krmné dávky granul Eukanubu, ale tu teď chvíli nechtěl, ale Gimpet nikdy neodmítal, takže je plánuji jako hlavní granulky a občas jiné na chuť, Hill ´ s má na zoubky + hairball, ale Hill ´s mi přijdou podezřele navoněné, tak je má jen jako mini doplněk na noc, hlavně podávám ty na zoubky, aby si nezvykl na voňavé granulky a nezmlsal se. Jinak od Gimpetu máme i mlsky, občas mlíčko (kvůli ceně jako dobrůtku), konzervy Shiny Cat jsou myslím také Gimpet (Gimborn), stelivo i záchod. Já Gimpet odporučuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
Marko
|
|
|
Odpovědět
|
|
kockodan
Založen: 26.02.2007 Příspěvky: 204 Bydliště: Praha - Petrovice
|
Předmět: Re: Gimpet Přitlapkováno: 1. 6. 2007 10:34:12 |
|
|
Díky za odkaz, Marko, teď jsem jen nahléda, ale určitě to prostuduji, tohle mne zajímá, ale musím přiznat, že já už to hledání bezpečných granul asi vzdávám, protože je to snad ve všech... navíc, na druhou stranu, u svých lidských potravin to vlastně vůbec neřeším, což je dost legrační v porovnání s tím, jak řeším(e) kočičáky a jiní psí žrádlo Tím to nechci snižovat, jen že všude a všechno je nějak rakovinotvorně "kontaminováno" včetně téhle plastové klávesnice, na které teď píši... Proto taky dostává teď kočičák větší podíl konzerv, ale tam je možná zas něco jiného... |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 6. 2007 13:31:53 |
|
|
My máme granule Acana Kitten a ty vedou na celé čáře. Od Gimpetu máme pastu proti chlupům v žaludku. Kapsičky nejraději hovězí nebo zvěřinový whiskas. Paštiky ne-e, jak v tom nejsou kusy masa tak to nejí. Co kočka to jiné chutě _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 6. 2007 18:07:01 |
|
|
adelnik napsal: | Co kočka to jiné chutě |
Jen bych dodala, že časem se můžou i chutě měnit ... co chutnalo dřív, nechutná teď, co dřív nechutnalo, na tom si teď pomlaskávaj
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 6. 2007 10:26:27 |
|
|
April napsal: | adelnik napsal: | Co kočka to jiné chutě |
Jen bych dodala, že časem se můžou i chutě měnit ... co chutnalo dřív, nechutná teď, co dřív nechutnalo, na tom si teď pomlaskávaj
April |
Takže ty paštiky co ještě mám, nemám rozdávat? _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 6. 2007 11:12:47 |
|
|
Jo, to je otázka Jestli maj dlouhou dobu trvanlivosti, tak je někam zašoupněte a zkuste je nabídnout třeba za půl roku ...
U nás třeba byly na blacklistu paštičky, může to být tak rok zpět, no a teď si na nich obzvlášť Maxíš, kterej je extrémně vybíravej, hezky pomlaskává
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: odpověď april Přitlapkováno: 13. 6. 2007 19:27:12 |
|
|
Inu zkusím to, ač tomu příliš nevěřím _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Re: Gimpet Přitlapkováno: 26. 6. 2007 9:21:08 |
|
|
[quote="kockodan"]
Díky za odkaz, Marko, teď jsem jen nahlédla, ale určitě to prostuduji, tohle mne zajímá, ale musím přiznat, že já už to hledání bezpečných granulí asi vzdávám, protože je to snad ve všech... /quote]
Ve všech to není, stačí si hlídat, aby tam jako antioxidanty byl použit vitamín E a C - ne BHA, BHT, Ethoxyquin už se snad ani nepoužívá, nebo tam nesmí být napsané EU Konservanten, či EC Konservanten, to je totéž, jako BHA-BHT. Já krmím taky RC s BHA a BHT, protože jim chutná a hledím na složení, co tam je a nikdy nežerou jen jedno, mají švédský stůl (či linku:-) - Pro Plan, Hills, Nutro, Biomill, RC nebo Mastery. RC Babycat je svojí velikostí jediný možný pro koťata, znáte někdo menší či aspoň stejně velké granulky jiné značky?? A koukněte na Gimpet složení suchého - to je DOST bída, takže od Gimpetu používám všechny pasty, pak sýrové bonbónky a konzervy, suché jsem měla jednou 400 g na zkoušku, ani se ho netkly, štěstí, že můj jezevčík opravdu není vybíravý! _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Re: Gimpet Přitlapkováno: 26. 6. 2007 12:05:14 |
|
|
Zdenko, mrkněte na stránky www.nutrience.cz - našla jsem tam nějaké nové granulky pro malinká koťata Transition - měly by být taky pidi, ale osobní zkušenost nemám. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
modrý macík
|
Předmět: gimpet Přitlapkováno: 22. 8. 2007 9:13:05 |
|
|
Kocour jí jedině konzervy Shiny Cat s tuňákem,kuřecí nechce.Jakmile mu zkusím dát něco jiného,tak se toho ani nedotkne.Jen někdy olíže omáčku a kousky nechá. |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 8. 2007 9:35:03 |
|
|
Nemáte někdo zkušenost s konzervami Holistic Select od Eagle Pack? dostala jsem na ně akční nabídku 3 kusy za 70, normální cena je přes 30 za kus, ale nevím jestli jsou dobré, ze složení nejsem moc chytrá, dík |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 8. 2007 10:04:32 |
|
|
My jsme je zkoušeli a bohužel neměly vůbec úspěch Nakonec je sežraly toulavé kočky. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Klára R
|
Předmět: Holistic Select od Eagle Pack Přitlapkováno: 24. 8. 2007 6:22:28 |
|
|
Tak jsem včera dala holkám k večeři konzervu Holistic Select od Eagle Pack, nestálo jim to ani zato, si k tomu sednout , celý večer loudili něco dobrého až jsem nevydržela a dostali várku hovězího, maso je maso , ani se jim nedivím, ta konzerva je taková kaše nevzhledná, asi i kočky jedí očima |
|
|
Odpovědět
|
|
Kopretinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 8. 2007 7:39:51 |
|
|
Náš Merlin miluje tuňákové granulky Hillś a Shiny Cat konzervičky-všechny druhy. Hovězí masíčko jsem mu ještě nezkoušela dávat, ale věřím, že by se po něm jistě utloukl. Dále používám Gimpet pastu proti bezoárům a Junior vitamínovou pastu pro koťata a mladé kočky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana&Vasek
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 8. 2007 17:37:05 |
|
|
Naše číči dříve suché od Gimpetu baštily, měly celkem pěknou srst, ale přeci jen jsme přešli přes Hills na RC, teď i kotěcí pro kojící Bublinku.
Jinak kapsičky i konzervy ShinyCat naše kočky mají rády (vede tuňák s trávou a kuře s krevetou ) Objevili jsme i novinku kapsičky od Hills, po kterých se jen zapráší. A velice jim chutnají kapsičky od Almo Nature - Jelly. Má to být dle obchodníka první bio produkt pro kočky na trhu
Vzhlkedem k tomu, že jsou holky mlsné, občas proložíme kapsičkou Iams, Miamor pstruh, nebou Gourmetkami
Co se týče pamlsků nejen od Gimpetu, tam máme celkem smůlu. Rybičky, srdíčka, čtyřlístky apod. obě holky nechávají chladné, občas si milostivě vezmou rybí sušenky na čištění zubů. Od past (zkoušeli jsme s trávou i vitamínovou) Micka utíká, Bublís po nich průjmovala, tak jsme od toho museli upustit
100% úspěch máme s obyčejnými tyčinkami z drogerie DM, ty prostě milují |
|
|
Odpovědět
|
|
|