Vypadávání fousků
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Lucie Anonymní
|
Předmět: Vypadávání fousků Přitlapkováno: 3. 5. 2004 17:16:32 |
|
|
Moc Vás prosím o radu.Všimla jsem si,že mému kocourkovi začali vypadávat fousky.Bylo jich zatím jen pár,ale docela mě to vylekalo.Nikdy jsem se s tím u předchozí kočky nesetkala.Doufám že to nic není.Předem díky za odpověď. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana(Micinka)
|
Předmět: Re: Vypadávání fousků Přitlapkováno: 3. 5. 2004 19:05:55 |
|
|
Lucie napsal: | Moc Vás prosím o radu.Všimla jsem si,že mému kocourkovi začali vypadávat fousky.Bylo jich zatím jen pár,ale docela mě to vylekalo.Nikdy jsem se s tím u předchozí kočky nesetkala.Doufám že to nic není.Předem díky za odpověď. |
Záleží na tom, jak je to časté. Po Micince taky nacházím občas na zemi fousky, nevím, asi tak jeden za dva měsíce, ale nepočítala jsem to. A naše půlroční kotě taky už jeden ztratilo. Myslím si, že to patří k růstu, že se fousky obnovují stejně jako třeba srst. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tina
|
Předmět: Re: Vypadávání fousků Přitlapkováno: 3. 5. 2004 20:18:10 |
|
|
Lucie napsal: | Všimla jsem si,že mému kocourkovi začali vypadávat fousky. Doufám že to nic není. |
No, musím přiznat, že nadměrné vypadávání srsti ano, ale vousky ne. Nesetkala jsem se s tím. Jakékoliv problémy se srstí vždy souvisí s celkovým zdravím kočky. Doporučuji raději zavolat veterináře a poradit se s ním, případně ho pak navštívit. Poradí vám lépe než my zde. Nejsme tolik v obraze jako vy.
Držím palce. |
|
|
Odpovědět
|
|
|