<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
naffissa
|
Předmět: Vyčůrala se do postele, jak se zbavit zápachu? Přitlapkováno: 29. 6. 2007 12:25:27 |
|
|
Ahoj zdravím všechny kočičáky! Udělala jsem pěknou blbost... jelikož se mi zdálo, že záchůdek trošku smrdí (ikdyž ho pravidelně čistím), pořídila jsem takovou vůni a co se stalo? Maince se ta vůně moc nelíbila a šla do peřin....nikdy předtím to neudělala, ale zrovna ten den jak jsem jí to tam dala se tam vyčůrala. To nebyla její ale moje chyba a teď za to pikám. Ta peřina strašně smrdí. Nejdřív jsem to drhla vodou a pracím práškem, ale moc to nepomohlo...teď tu peřinu mám už týden na balkóně a když k tomu čuchnu, tak to cítím...nevíte někdo jak se toho zbavit? A to byly krásné nové peřiny, které jsme dostali s manželem jako svatební dar...achjo. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Vyčůrala se do postele, jak se zbavit zápachu? Přitlapkováno: 29. 6. 2007 12:27:56 |
|
|
Nechat vyčistit v čistírně?
Nebo vyprat, mně se na smrady osvědčil tekutej Ariel (přiznávám, že zaznačkování z křesla ale nedostal).
Hodně štěstí
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
naffissa
|
Předmět: ... Přitlapkováno: 29. 6. 2007 15:30:36 |
|
|
No jo...já jsem to prala Arielem...a jak dlouho jsem to drhla a přesto je to pořád cítit. A obávám se, že v čistírně by to stálo tolik peněz, že už rovnou můžu koupit novou....ještě mě napadlo třeba nějakej vonnej pytlíček přišít k sipku...ale nevím, jestli by to pomohlo. Každopádně děkuji za rady. |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Re: ... Přitlapkováno: 29. 6. 2007 18:12:35 |
|
|
Počůraných peřin jsme si v období vzdoru u jedné čičiny užili dost. Jediná možnost je peřinu vyprat nebo nechat vyčistit. Ten smrad z toho jinak nedostanete Taky jsme už zkoušeli všechno možné i nemožné a teď máme radši všechny peřiny pratelné. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: vyčůrala se do postele,jak se zbavit zápachu Přitlapkováno: 29. 6. 2007 21:50:46 |
|
|
Nemám sice zkušenost se zápachem kočičí moči,ale pokud se vám peřina,nebo prošívaná deka vejde do automatky lze jí vyprat,přestože je náplň peří.Počkejte si,až bude krásný den a vyperte,ovšem bez máchadla,během sušení je potřeba natřásat a otáčet,peru takhle celá léta peřové polštáře,tak asi 1x za dva roky.Má to problém, po čase se musí dát nový sypek,řídne.Přeji úspěch |
|
|
Odpovědět
|
|
rychla.zelva
|
Předmět: vyčůrala se do postele,jak se zbavit zápachu Přitlapkováno: 14. 7. 2007 15:51:13 |
|
|
Dobrý den, také se nám tyto problémy stavají hlavne když uděláme něco co se našim kočičkám nelíbí a nebo když naše nejmladší mrouská to si vážně užijeme každý den minimálně 1x deně něco musíme prát.. Některé věci dáváme do pračky jako je peřina nebo polštář, ale měnší věci pereme v ruce zápachu se zbavíme nalitím na skvrnu trochou čistícího gelového přípravku do záchodu, poté důkladně proplachujeme až je skvrna i zápach pryč.. Přeju hodně štěstí.. |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 7. 2007 12:55:09 |
|
|
Já se pachu z počůrané peřiny zbavila tak, že jsem naředila ocet s vodou, tím prolévala místo kde byla peřina pročůraná. No a pak jsem to místo vyprala gelovým pracím prostředkem. No a smrad byl pryč. Na značkovací to ale nezabralo |
|
|
Odpovědět
|
|
PussyCat
|
Předmět: Počůraný polštářek Přitlapkováno: 8. 9. 2007 15:24:49 |
|
|
Peřinu jsem naštěstí počůranou neměla a snad nikdy mít nebudu. Jenže kdoví do naší rodiny brzy přibude koťátko, ale věřím, že bude ok. Počůraný polštářek jsem vyprala ručně v horké vodě s větším množstvím pracího prášku Rex a teď strašně nádherně voní |
|
|
Odpovědět
|
|
|