<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Sanabelle Přitlapkováno: 20. 9. 2007 17:41:41 |
|
|
Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s těmito granulkami? _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
tif
Založen: 15.02.2007 Příspěvky: 145 Bydliště: okres Nový Jičín
|
Předmět: re Přitlapkováno: 20. 9. 2007 18:23:38 |
|
|
Sanabelle od firmy Bosch jsem zkusmo koupila na výstavě koček ( Adult indoor ) a po předložení mým kočkám musím konstatovat, že patří k jejich nejoblíbenějším Cenově je asi na úrovni RC.
Ve zverimexech jsem ho nikde neviděla, ale na výstavě mi dali kontakt na distributora. _________________ tif, Barča, Šebí a Mikča |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka V.
Založen: 15.03.2007 Příspěvky: 155 Bydliště: Úžice u Kralup n.Vlt
|
Předmět: Re: Sanabelle Přitlapkováno: 20. 9. 2007 19:49:20 |
|
|
Adéla napsal: | Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s těmito granulkami? |
Zkoušeli jsme ho, kočky ho žraly bez námitek, patří k těm kvalitnějším, zařadila bych ho tak někam vedle Biomillu nebo Pro Planu. A dávají prima plechovky Ne, vážně, mohu doporučit. _________________ Lenka Venclíková
Dee burmilky
silver & golden
www.burmilla.snadno.eu |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Re: Sanabelle Přitlapkováno: 21. 9. 2007 9:46:45 |
|
|
Díky za předání zkušeností
Já jsem na Sanabelle slyšela dost chvály, prý je dobré pro koťátka, protože obsahuje hodně bílkovin, jen se mi tedy moc nelíbí složení, zvláště ta pšeničná mouka.
Ale už vím, že se člověk čistě jen složením řídit nemůže, protože našim kočkám třeba nesedly holistické ANF, které mi složením přijdou super.
Zatím máme malá koťátka a do budoucna budou dostávat spousty masa, tvarohu, kašiček, atd... Z granulek minigranulky od RC a pak Hillsku, přemýšlím ještě o jedné značce granulí, ale asi zůstanu u osvědčeného.
Našim kočkám nedělalo dobře ani ANF, BioMill, Nutrience, Mastery... _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka V.
Založen: 15.03.2007 Příspěvky: 155 Bydliště: Úžice u Kralup n.Vlt
|
Předmět: Re: Sanabelle Přitlapkováno: 21. 9. 2007 12:41:58 |
|
|
Adéla napsal: | Našim kočkám nedělalo dobře ani ANF, BioMill, Nutrience, Mastery... |
V tom případě bych zůstala u Hillsu a RC. Hills já osobně mám nejraději, taky ty baby granulky od RC, i když na RC jsou někdy rozporuplné názory - někteří chovatelé tvrdí, že se jim kočky po něm osypaly a objevily se potravinové alergie. Já jsem s ním nikdy problém neměla, ale pravda je, že ho mám jako doplňkové. Taky mi přišel složením výborný Orijen, kočky ho žerou - vzorek s nadšením, 20kg pytel značně méně nadšeně, ale řekla bych, že jsem od něj očekávala víc. _________________ Lenka Venclíková
Dee burmilky
silver & golden
www.burmilla.snadno.eu |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
|
Předmět: Re: Sanabelle Přitlapkováno: 21. 9. 2007 12:45:57 |
|
|
Taky jsem o RC slyšela ledasco, ale naše kočky po něm skvěle prospívají a nikdy jsme neměli nejmenší problém.
Orijen mě zaujal složením, ale propadl u nás na celé čáře.
Asi zůstaneme u RC a Hillsu a nebudem experimentovat _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
LinaInverse
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 9. 2007 13:39:41 |
|
|
Podobne drobnucke ako RC Weaning su aj Animonda Von Feinsten. Drobci s nimi nemali najmensi problem. |
|
|
Odpovědět
|
|
|