<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
bany
|
Předmět: papír Přitlapkováno: 4. 12. 2007 15:42:51 |
|
|
Zdravím všechny návštěvníky foŕa -a mám dotaz moje číča poslední dobou několik týdnů když donesu domů časopisy nebo letáky tak je během chvilky zalehne a začne je trhat ,dnes jsem ji u toho schválně pozorovala a po chvilce si začne ty otrhané konce oslintávat a něco i sní. Je docela problém ji od toho odlákat když už se do toho pustí. Nevadí mi ten binec ale mám strach aby jí neublížil ten papír co sní Máte podobné zkušenosti z hladu to nedělá a hrajeme si i několikrát denně tak doufám že ani z nudy . Mám jí úplně zabránit přístup k papíru asi ji to strašně baví dík za vaše názory a zkušenosti. |
|
|
Odpovědět
|
|
Markét
Založen: 10.07.2007 Příspěvky: 136 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 12. 2007 17:19:35 |
|
|
Můj kocour sphynx tohle dělá s papírovími krabicemi . Když takévidí že si někdo něco čte začne u té knížky nebo časopisu okusovat rohy pak se člověku vetře do klína a čtivo zalehne , přitom mazlit se nechce tak nevím . Každopádně baštění potištěného papíru nebude nejzdravejší . ono ostatně okusování krabic také ne kvůli lepidlům které obsahují . řekla bych že je to způsob kocouřovi hry , papír má totiž tu úžasnou vlastnost že při muchlání trhánía já nevim čem šustí . Zvuky to je něco pro kočku . Možná cistý papír by byl řešení . _________________ Mája a Otík |
|
|
Odpovědět
|
|
Marge
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 12. 2007 21:37:03 |
|
|
U nás přes všechny myšky a míčky patří zmuchlaný papír k nejoblíbenějším hračkám, tak si taky myslím, že čistý bílý papír zmuchlaný do kuličky by měl kočence stačit ke hře a barevný nebo lepený jí radši nenechávat. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: papír Přitlapkováno: 5. 12. 2007 7:14:47 |
|
|
Nám se osvědčily pytle a tašky z IKEA ... nejsou tolik potištěné a čičiny se v nich vyřádí dostatečně.
Baštit novinový papír s potiskem není dobrý, ta tiskařská čerň by měla být údajně jedovatá (ovšem jde také o to v jaké míře požití), přesto bych se požírání novin raději vyhnula.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 21:20:16 |
|
|
Já musím před kocouřem hlídat hlavně faktury a účty, strašně rád se mi vetře do kanceláře a tam začne řádit po svém-demoliční četa hadr
Hřbety knih taky okusoval, ale párkrát jsem při této činnosti na něj strašně zasyčela, a nechal toho. Sphynxík se dá vychovávat (aspoň ten můj) a nežádoucí činnosti lze u něj eliminovat, nějak pochopí, že něco nesmí a dokonce je schopný to respektovat. Třeba jsem ho ještě neměla na kuch. lince-jen jednou,hned jsem ho sebrala a dala na zem a vysvětlila mu, že tam teda ne, a tak ne.
Ale kulička z papíru se skvěle honí, po štosu novin na zemi se dá prima klouzat a dá se do nich i schovávat, jo, papír, to je VĚC!!! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|