Konzervy MyLady
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Indyka
|
Předmět: Konzervy MyLady Přitlapkováno: 15. 10. 2007 16:10:21 |
|
|
Procházela jsem Zverimex a koukala na procenta masa u konzerv,když v tom mě zarazila jedna věc-narazila jsem na konzervy MyLady s kuřecím masem a zvěřinou,které podle etikety mají 40% kuřecího a 5% zvěřinového masa.A přitom 400 gramů stojí 19 korun.Vzhledem k "čtyřprocentnímu" Whiskasu za třicet-přijde mi to hodně divné.Nemáte někdo zkušenost z konzervami MyLady?Nelže ta etiketa nebo není tam chyba?
Děkuji moc
Indyka + konzumentka Zuzi
P.S.:Všem doporučuji se mrknout na krmiva kromě supermarketů a e-shopů i do zverimexu-třeba je tam konzerva o téměř polovinu levnější než Whiskas,ale místo 4% masa má 6%.Není to moc,ale je to důkaz,že Zverimex občas skrývá zajímavá krmiva,která jsou mnohdy levnější a lepší než jiná. |
|
|
Odpovědět
|
|
pewis
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 20:21:46 |
|
|
V případě, že se Vám etiketa nezdá, mrkněte na originální obal.I když je v cizím jazyce, procenta se píší všude stejně, tak to tam musí být napsané. V případě, že není, tak bych kolem toho jen prošla. Jinak se dají sehnat i konzervy s vyšším podílem masa - nad 50% - nejde jen o etiketu, ale i o to, že když se konzerva otevře, je to vážně vidět - někdy kočičákovi závidíme |
|
|
Odpovědět
|
|
|