Kočka chce pořád jíst
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Líza
|
Předmět: Kočka chce pořád jíst Přitlapkováno: 11. 1. 2008 7:32:13 |
|
|
Chce pořád Vaše kočka pořád jíst? I když má dost jídla? |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 1. 2008 9:36:14 |
|
|
My máme opačný problém. Granulového (nejlépe jeden jediný druh granulí) kocoura, který téměř odmítá všecko ostatní. Je zvyklý, že v misce stále něco je, tak nemá tendence se přecpávat. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Re: Kočka chce pořád jíst Přitlapkováno: 11. 1. 2008 12:01:36 |
|
|
Líza napsal: | Chce pořád Vaše kočka pořád jíst? I když má dost jídla? |
Moje kočky mají granule k dispozici stále, ale většinou je jen uzobávají a tváří se že je mučíme hlady, na večerní maso nebo konzervu se vrhnou jako by týden nejedly, ale nikdy nevyjí vše do dna. Když jsem jim ale dávala druhou porci masíčka ráno tak jsem ještě po příchodu z práce nacházela v miskách oschlé zbytky a tak jsem tuto porci vynechala a ráno krmím jen v případě že mám březí kočku nebo koťata. Vzhledem k tomu že kočky nejsou ani obézní ani hubené tak to považuji za ideální stav. |
|
|
Odpovědět
|
|
Veverka
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 1. 2008 11:03:53 |
|
|
No naše pěti měsíšní kotě zase žere jak dospělá kočka, strašně moc ) ale furt někde lítá a šplhá...takže zase tak moc nepřibírá (ale odčervený je:o) takže je to asi normální, že žere jak mlejn ) |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 1. 2008 11:09:42 |
|
|
Veverka napsal: | No naše pěti měsíšní kotě zase žere jak dospělá kočka, strašně moc ) ale furt někde lítá a šplhá...takže zase tak moc nepřibírá (ale odčervený je:o) takže je to asi normální, že žere jak mlejn ) |
Kotě roste a má víc pohybu takže potřebuje vlastně víc krmení než dospělá kočka a hlavně musí dostávat víc porcí během dne. |
|
|
Odpovědět
|
|
Vendy
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 1. 2008 13:54:58 |
|
|
No, nas 5ti mesicni kocourek ji pomerne dost, granule ma k dispozici cely den a vecer dostava maso, ale roste nam jen do vysky jinak je hubeny jako lunt a odcerveny byl uz 3krat. Doporucovana pasta Calo-pet, taky moc neucinkuje...... ale myslim si (byla jsem i ubezpecovana navstevniky fora) ze kocourek nepribira, protoze je proste ve vyvinu a holt to, co sni zas vylita aspon ze nam roste do vysky tapky ma docela velke, tak bych si tipla, ze to bude docela "macek" az nam jednou vyroste uplne a snad se i trochu zakulati |
|
|
Odpovědět
|
|
|