<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Soňa
|
Předmět: Kde kastrovat? Přitlapkováno: 4. 2. 2008 16:29:38 |
|
|
Dobrý den,
chystáme se s kočičkou na kastraci, proto prosíme o doporučení, kde nechat v praze zákrok provést. Nemáme moc zkušeností. Má někdo zkušenosti s kastrací u MvDr. Řeháka????
Děkuji Soňa!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Kde kastrovat? Přitlapkováno: 5. 2. 2008 6:55:11 |
|
|
Asi by to chtělo uvést konkrétně, o kterou Prahu se jedná, a kde MVDr. Řehák ordinuje.
Přecejen těžko se člověk bude hnát na kastraci z jednoho konce Prahy na druhý.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Soňa
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2008 9:18:24 |
|
|
Omlouvám se, jedná se o Prahu 7, MvDr. Řehák má ordinaci na Strosmayerově nám., byli jsme tam zatím jen na očkování - pan doktor je příjemný, ale za tak krátkou dobu neumím odhadnout jeho schopnosti.
S kastrací nemám žádné zkušenosti a docela se bojím, proto dost zmatkuju.
Budu moc vděčná za rady!!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2008 9:25:41 |
|
|
Ahojky,
s MvDr. Řehákem mám taky zkušenosti jen z očkování. Na kastraci jsme byly v AZ-Vet http://www.azvet.cz/ a s panem doktorem Hlásným jsem velice spokojená. Je milý, šikovný a má hezký vztah ke kočičkám. |
|
|
Odpovědět
|
|
Soňa
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2008 10:19:41 |
|
|
Pavlína napsal: | Ahojky,
s MvDr. Řehákem mám taky zkušenosti jen z očkování. Na kastraci jsme byly v AZ-Vet http://www.azvet.cz/ a s panem doktorem Hlásným jsem velice spokojená. Je milý, šikovný a má hezký vztah ke kočičkám. |
Můžu se zeptat, jakým způsobem provádí kastraci a za jak dlouho kočku vrací zpět, jestli rovnou nebo ji nechá na klinice než se probere. Jaká dělá vyšetření před operací???
Díky moc. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2008 14:00:26 |
|
|
je to už delší dobu, takže už to nemám v živé paměti, ale před kastrací jí normálně prohlídl a zvážil a vracel nám jí už probranou. nevím, jak se přesně ty druhy kastrací jmenujou, ale myslím, že jí bral celý ten vnitřek. Jizva se jí krásně zahojila a žádné komplikace neměla. Byla u něj i moje ségra s číčou a taky spokojenost. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Soňa
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2008 14:12:38 |
|
|
Pavlíno, děkuji. Už jsem Lízu k doktoru Hlásnému objednala, snad vše dopadne v pořádku. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 2. 2008 16:05:19 |
|
|
tak držím palečky, ať je Líza brzo v pořádku a věřím, že budete s panem doktorem spokojené obě. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: AZ VET Přitlapkováno: 15. 2. 2008 10:05:33 |
|
|
Taky chodíme k panu Hlásnému a jsme spokojeni. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
sava
|
Předmět: MVDr. Řehák Přitlapkováno: 17. 2. 2008 19:29:44 |
|
|
Soně už to není asi k ničemu, ale kdyby potřeboval někdo jiný vědět, jak je to na Strossmayeráku - Pha7.
Kastrace kocourka proběhla v pohodě. Hned jak poprvé označkoval okno jsem volala a druhý den jsme šli. S kocourkem v přepravce jsem čekala v čekárně a když už upadal do spánku, vzal si ho pan doktor do ordinace, já šla za roh na kafe a za 20min. jsem si ho spícího brala domů. Tam se asi za půl hodinky probral. Druhý den večer to vypadalo, jako by se mu ani nic nestalo.
Cena se vším všudy 674,- _________________ sava
www.napomockockam.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Soňa
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2008 16:50:51 |
|
|
Kastrace u doktora Hlásného proběhla v pohodě. Jeden den vypadala chudinka Líza špatně, ale pak se rychle dala do pořádku. Zítra nebo pozítří půjdem vytahovat stehy. Děkuji všem za podporu a rady. Byla jsem z toho moc nervózní. A to je ještě na řadě o měsíc mladší Helenka. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pavlína
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 2. 2008 15:24:06 |
|
|
tak to jsem ráda, že vše proběhlo v pořádku. Ony ty chudinky kočičky vždycky vypadají po tom zbědovaně, ale holky se taky daly rychle do kupy a bříška rychle zarostla. Tak držím palce i Helence. |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraJ
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 2. 2008 11:48:58 |
|
|
Právě jsem se vrátila s kocourkem z kastrace. Ještě spí. Chodíme na veterinu v Dědinově ulici na Chodově. Jsem tu moc spokojená už 10 let. Cena kastrace i s vyčištěním zubů od zubního kamene 720Kč. Ívinek dostal i ATB a injekci proti bolesti. |
|
|
Odpovědět
|
|
Moni
|
Předmět: MVDr. Jan Mára Přitlapkováno: 25. 2. 2008 22:24:24 |
|
|
Ahoj, my byli teď 13. 2. s kočičkou na veterině v Madridské ulici ve Vršovicích u pana doktora Jana Máry. Byli jsme tam i před tím na očkování. Kastrace proběhla super - zvážení, poslechnutí srdíčka, usínání v přepravce u mě na klíně. Beruška má jen 2 cm velkou jizvičku na dva stehy, dostala i ATB. Probírala se pak až doma, ale docela brzo už i jedla a vůbec nezvracela. Celkově můžu jen doporučit a cena cca 1350,-.
Navíc kdo máte doma třeba peršanku - hysterku , která se nedá vykartáčovat, může si ji tam nechat vyčesat nebo ostříhat v částečné narkóze. _________________ Monika & Beruška & Nelinka |
|
|
Odpovědět
|
|
|