mastící se a elektrizující srst - MCO
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
naffissa
|
Předmět: mastící se a elektrizující srst - MCO Přitlapkováno: 2. 5. 2008 15:24:10 |
|
|
Ahojte. Prosím, potřebovala bych poradit. Mám mainku, do té doby co měla koťátka (a to je už půl roku) má celkem špatnou srst, mastí se jí a strašně elektrizuje...vyzkoušela jsem jí mít v různých šamponech, krmíme jí superprémiovým krmivem, a to jí dáváme i calopet pastu...no a pořád je to tak nastejno. Nemáte někdo zkušennosti třeba s nějakým přípravkem, šamponem nebo sprejem nebo něčím takovým...a také s nějakým na tu elektřinu, je to nepříjemné, jen jí vemu do rukou, tak dostanu ranu od statické elektřiny....Děkuji za každou radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Verunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 5. 2008 8:58:56 |
|
|
Ahoj, mám také maina a stejný problém. Mastící se srst, plná lupů. Občas se udělá nějaký ten "dred". Stejný problém má i Adelnik, co je také tady na foru. Ta mi poradila Roboran H pro kočky, že se mu to po něm trochu lepšilo. Já ho zatím nesehnala, tak jsem místo toho koupila čistý kolagen přímo pro kočky a psy. Jmenuje se to colafit a známá s tím u psa měla super výsledky. Tak to zkouším, ale zatím krátce, tak nemohu posoudit. Také nám docela pomáhal ten dermanorm olej, ale musí se dávat delší dobu, jak se s tím přestane, tak se to zase vrací. Ale při podávání fakt ta srst byla mnohem lepší. |
|
|
Odpovědět
|
|
|