Veterinář Praha - západ
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Betty
|
Předmět: Veterinář Praha - západ Přitlapkováno: 14. 5. 2008 20:18:01 |
|
|
Ahoj všichni,
bydlím v Kytíně, což je na Praze západ kousek před Dobříší. Na běžné očkování a vyšetření chodíme do Všenor k MvDr. Dvořákové. Teď budeme potřebovat kastraci. Nemáte někdo zkušenost s kastrací u této vetky? Klidně s Bettkou pojedu do Prahy, jen když budu mít jistotu, že vše dopadne v pořádku. Jenom nechci jet přes celou Prahu, protože Betty to v autě nesnáší moc dobře. Máte někdo zkušenosti s klinikou Zbraslav? Nebo můžete doporučit nějakou dobrou kliniku na tomto konci Prahy? Praha 5 nebo 4. Díky za rady. Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
Bedrunka
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 5. 2008 23:00:47 |
|
|
Zdravím,já chodím na kliniku Zbraslav už několik let,nejdřív s pejskama a teď i s kočičkama,kastrovali mi tam kocourka a vůbec tam chodím se vším.Nejraději mam pana doktora Bicana,ale dobrý je i pan doktor Voldřich a jsem s nimi a vůbec s celou klinikou moc spokojená. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 5. 2008 17:17:10 |
|
|
Tak to je super. Díky moc. Všechny údaje na jejich stránkách se mi moc líbily, jenom jsem nevěděla jestli je to pravda. Moc se mi líbí jejich služba anestezie vdechováním, která je šetrnější. Tak mám jasno. Na kastraci půjdeme tam. Děkuji ještě jednou. Kačka |
|
|
Odpovědět
|
|
|