naše kočky
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
bany
|
Předmět: naše kočky Přitlapkováno: 26. 11. 2007 17:43:31 |
|
|
každý měsíc obtížně sháním časopis naše kočky -napadlo mě jestli někdo neví jestli se nedají najít alespon některé články na internetu ,na jejich stránkách je bohužel jen obsah nebo archív obsahů DÍK ZA RADY JÁ JSEM DOCELA AMATÉR CO SE TÝKÁ PC |
|
|
Odpovědět
|
|
hanuled
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 11. 2007 17:47:41 |
|
|
Nevím, jestli se dají sehnat články někde na netu.
Já si letos píšu Ježíškovi o celoroční předplatné |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: naše kočky Přitlapkováno: 26. 11. 2007 17:56:42 |
|
|
Bohužel, co jsem tak koukala, tak články zveřejněné nemají, ani dočasně, ani placeně.
Jsou jen v tištěné formě
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
bany
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 11. 2007 17:58:50 |
|
|
[[DOCELA DOBRÝ NÁPAD UVIDÍME CO NA TO JEŽÍŠEK |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Re: naše kočky Přitlapkováno: 26. 11. 2007 19:39:34 |
|
|
bany napsal: | každý měsíc obtížně sháním časopis naše kočky -napadlo mě jestli někdo neví jestli se nedají najít alespon některé články na internetu ,na jejich stránkách je bohužel jen obsah nebo archív obsahů DÍK ZA RADY JÁ JSEM DOCELA AMATÉR CO SE TÝKÁ PC | časopis Naše kočka není potřeba obtížně shánět,já také sháněla do té doby,dokud jsem se nedomluvila na poště a od té doby ho mám pravidelně.Teď, dokonce již po druhé je v něm složenka na předplatné na příští rok,další možnost, jak ho pravidelně dostávat.Bětka |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 11. 2007 21:11:06 |
|
|
Časopis není nutné shánět, v každém čísle najdete informaci o tom jak si ho předplatit a pohodlně ho každý měsíc dostávat do schránky. Já ho mám předplacený již od prvního čísla a dostávám ho většinou ještě o den dřív než se objeví na stáncích nebo nejpozději ten samý den, každý rok dostanu navíc kalendář a občas i nějaký dárek. Více informací můžete najít i na www.i-minerva.cz/nase_kocky/ |
|
|
Odpovědět
|
|
|