březí kočka
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
evelina
|
Předmět: březí kočka Přitlapkováno: 11. 11. 2011 14:21:07 |
|
|
Mám dvouletou březí britku. Je březí 52. den. Dnes ráno jsem u ní našla větší kapku tmavé krve. Od té toby ale nic. Jinak vypadá klidně. Jí granulky i kapsičky a spí. Můžete mi někdo poradit co by to mohlo znamenat. Na porod mi to přijde ještě brzy. Docela mě to vyděsilo, ale teď nevím co dál. Nově už nekrvácí a je celkově vpohodě. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Re: březí kočka Přitlapkováno: 11. 11. 2011 14:41:14 |
|
|
No já osobně bych to aspoň telefonicky konzultovala s vetem (i kočky můžou rodit předčasně ...), zastávám názor, že radši desetkrát zbytečně než jednou pozdě. Naštěstí mám skvělého veta, který mi buď řekne, že o nic nejde nebo abych ihned přijela - v kteroukoliv denní dobu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Re: březí kočka Přitlapkováno: 11. 11. 2011 14:49:19 |
|
|
A ještě dotaz - to je ta kočička, o které jste tady v lednu psala, že po porodu onemocněla? Tak to bych byla setsakra ve střehu a volala bych veta ... |
|
|
Odpovědět
|
|
evelina
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 11. 2011 14:54:01 |
|
|
Ano to je ta kočička. Minulý rok jsme to všichni zvládli. Kočička se uzdravila a koťátka to taky zvládly. Určitě zavolám veterináři, je tam až od 16. hodiny, ale chtěla jsem se zeptat zkušenějších. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena C.
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 11. 2011 15:18:07 |
|
|
Ono takhle na dálku je to fakt těžké ... já si třeba nevzpomínám, že by se mi tohle u některé kočiny takhle stalo. Ačkoliv, ta kočina, co mi rodila bohužel císařem, tak u té se skvrnky objevovaly, ale nebyla to čirá krev. A ta byla navíc už v termínu. No, do 16. hodiny už moc dlouho nezbývá, tak mu pak zavolejte (asi jsem zmlsaná, ale já můžu volat tomu mému i mimo ordinační hodiny). |
|
|
Odpovědět
|
|
|