<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Zuzkanka
|
Předmět: jména Přitlapkováno: 24. 3. 2007 23:29:48 |
|
|
Ahojky,
chystáme se pomalu na kotatka a tak uz zaciname premyslet nad jmeny. Chtela bych vtom mit nejaky system, tak jsem vas chtela poprosit, jestli by vas treba nenapadlo nejaky jmena filmovych nebo literarnich postav, ktery jsou znamy, aby se vedelo, o koho se jedna.. treba asterix, garfield nebo hagrid a pod. Kdyby vas napadali jmena od G, H, tak bych byla moc rada. mne uz dochazi inspirace. Napadaji me samy chlapi, ale zensky moc ne. zatim mam jen Ginger (a Fred ). dekuju moc za spolupraci. |
|
|
Odpovědět
|
|
Chillhousová
|
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzkanka
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 3. 2007 21:35:11 |
|
|
mockrat dekuji za rady, mrknu tam a treba neco vybereme tome nenapadlo, ze by nekde mohl byt takovy server primo se jmeny pro zviratka |
|
|
Odpovědět
|
|
Kačátko
|
Předmět: jestli je to ještě aktuální, Přitlapkováno: 27. 3. 2007 14:27:40 |
|
|
tak mě napadla jména (Forest) Gump a (Sherlock) Holmes. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 6. 2007 11:26:59 |
|
|
gargamel, gargantua, guliver
herodes, herkules, Hardy, Hook _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 6. 2007 17:01:54 |
|
|
Kocourci - pochopitelně Garfield nebo George, slečny Ginger, Gigi, Goldie, na H kluci Hamlet, Harvey, Harry, holky Hermiona, Honey - všechno jsou to hrdinové knížek, filmů nebo her. |
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzkanka
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 6. 2007 22:52:08 |
|
|
Moc dekuju, delam s poznamky |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 6. 2007 10:39:05 |
|
|
golem, goliáš (goliath), goofy
Hurley (Lost), (Jackyll)/ Hyde, Hannibal (Lecter), (Dr.) House
možná budou další _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
|
|
Odpovědět
|
|
Zuzkanka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 6. 2007 11:07:08 |
|
|
prave bych spis potrebovala i holcici.. ty me prave moc nenapadaji |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 6. 2007 11:19:28 |
|
|
Gerda (Sněhová královna), Greta Garbo, Genovia (z Deníku Princezny to "království") , Georgia, Gloria (Glorie a vzteklej pes s de Nirem), Gwendolyn, Grizabella (muzikál Cats) ... a úplně bych zapomněla Galadriel ... Gabrielle ze Zoufalek ...
Henrieta, Harriet (Makepaceová ze seriálu), Hera, Helena (trojská), Hecate, Hope, Holly, Honey, Hathor
Ono ta každým jménem se dá najít nějaká postava ... nebo i samotné jméno může znít "zvláštně", že upoutá ... jinak juknout třeba na www.imdb.com a tam si dohledat, jestli se některé jméno objevilo ... ono každej má jinej filmovej rozsah ...
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 6. 2007 11:54:52 |
|
|
gia (modelka), gina, goya (zase chlap)... gedžitka )
hale (berry), hannah
no víc asi už nevypotím. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
|
|
Odpovědět
|
|
uju
|
Předmět: Re: jména Přitlapkováno: 27. 10. 2007 22:14:56 |
|
|
Zuzkanka napsal: | Ahojky,
chystáme se pomalu na kotatka a tak uz zaciname premyslet nad jmeny. Chtela bych vtom mit nejaky system, tak jsem vas chtela poprosit, jestli by vas treba nenapadlo nejaky jmena filmovych nebo literarnich postav, ktery jsou znamy, aby se vedelo, o koho se jedna.. treba asterix, garfield nebo hagrid a pod. Kdyby vas napadali jmena od G, H, tak bych byla moc rada. mne uz dochazi inspirace. Napadaji me samy chlapi, ale zensky moc ne. zatim mam jen Ginger (a Fred ). dekuju moc za spolupraci. |
Připravený jména je dobré, ale stejně si myslím, že je nejlepší míci pojmenovat až budou. Já si taky vybrala jména co se mi líbila, a nakonec jsem zvířata pojmenovala úplně jinak-prostě se jméno k nim nějak nehodilo. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: jména Přitlapkováno: 29. 10. 2007 6:55:00 |
|
|
uju napsal: |
Připravený jména je dobré, ale stejně si myslím, že je nejlepší míci pojmenovat až budou. |
Chovatelé pojmenovávávají své vrhy většinou podle řady v abecedě a všechna koťata ze stejného vrhu mají jméno začínající na stejné písmeno, proto tu byl dotaz právě na jména od jednoho písmene. Samozřejmě pak není problém si kotěti říkat podle svého, ale to jméno má zaznamenané v průkazu původu.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|