Zoufalý žárlivý kocour a zoufalý majitel
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Máťa2
|
Předmět: Zoufalý žárlivý kocour a zoufalý majitel Přitlapkováno: 29. 12. 2015 15:42:32 |
|
|
Dobrý den potřebovala bych pomoc. Mám doma kocourka, který je z útulku a je na mě dost fixovaný a vyžaduje dost pozornosti a mazlení a hodně žárlí na přítele. Začal mu dělat i naschvály a v noci když jdeme spát tak žalostně řve v chodbě aby jsme nemohli spát a ráno když je přítel doma sám ho zase řevem budí. Je vysloveně vidět, že na mě žárlí a už se to začíná odrážet na našem vztahu. Přítel by ho dal nejradši pryč, ale to já nedovolím. Jsem dost v práci tudíž mám na kocourka málo času a jsem zoufalá, protože nevím jak to vyřešit,aby byl klid. a to tu má i kočičí kamarádku. Kocourek mi hubne a je smutný, přítel má nervy na pochodu a válčí s ním a já jsem mezi tím vším a zoufalá jak to vyřešit. Prosím o radu abych ty dva dala nějak dohromady. Moc děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 12. 2015 21:47:31 |
|
|
O mňoukání za dveřmi to bylo teď i tady: http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=5261
Napadla mě jedna věc - reagujete na řvaní v noci za dveřmi? Pokud ano, vytváří se tím potom u kocoura dojem, že to funguje, že se řvát vyplatí. Vydržet to je těžké, ale mohlo by to pomoci?
A jak je vlastně kocour starý? A kočka? _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|