<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Nehvizdek Anonymní
|
Předmět: mňoukání Přitlapkováno: 14. 4. 2006 9:31:37 |
|
|
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám doma 7měsíčního kocourka, který pořád mňouká. Každých pár vteřin mňoukne a vydrží to celou noc. Bylo mi řečeno, že když neni se mnou, po nějaké době mňoukat přestává a jenom je smutný, ale jakmile se objevím, mňoukání je zpátky a to i přes to, že je očividně šťastný, že mě vidí. Nemá někdo z vás nějaké zkušenosti nebo rady, jestli se s tím dá něco dělat? Děkuji. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ivanka (Toby)
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 4. 2006 9:55:33 |
|
|
Radu bohužel nemám, pouze zkušenost s tím naším kocourkem. Máme ho půl roku a za tu dobu toho namňoukal až běda. Vždycky se na nás podívá, mňoukne, odejde do druhé místnosti a tam vytrvale mňouká dál Nevíme proč to dělá ani co nám chce říct. Když za ním jdeme, tak si nechce ani hrát, ani se mazlit ani nemá hlad (když mu zkusíme něco nabídnout). Takže to pro nás zůstává záhadou |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Huláká Přitlapkováno: 14. 4. 2006 10:09:31 |
|
|
Já myslím, že není zapotřebí za tím hledat nějakou vědu. Prostě mňouká, pokud má všeho dostatek, je vyhraný, napapkaný, vykakaný, vyčůraný, tak asi mňouká jen proto, že vyžaduje vaší pozornost, možná se mu prostě líbí už jen ten fakt, že vás zvedl z křesla a vy jste se na něj šly podívat.
Náš Maxíš takhle s oblibou huláká, když zalezeme do postele ... kočky jsou s námi i přes noc ... ale jakmile lehneme, tak on odejde do předsíně a začne hlučit. Většinou ho to brzy přejde, protože na to stejně nikterak nereagujeme.
Na volání kočiček je ještě poměrně mladý, sedm měsíců, ale možná i tomu se dá přičíst zvýšené mňoukání, trénink na pozdější přivolávání nápadnic.
A. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
Předmět: mňoukání Přitlapkováno: 14. 4. 2006 10:49:10 |
|
|
Naše Yoricka takto k sobě volá Valinku. Třeba přijde do kuchyně a začne hrozně nahlas mňoukat. Val ji uslyší a hned utíká za ní. Váš kocourek asi žádného kočičího kamaráda nemá, tak asi volá právě vás _________________ www.felis-silesiana.wz.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Tereza N.
Založen: 31.10.2005 Příspěvky: 58 Bydliště: Krajková, okr. Sokolov
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 6. 2006 16:13:54 |
|
|
Nedávno jsme Montymu pořídili kámošku, budou jí 3 měsíce. Montík skoro vůbec nemňouká (až teď - ještě není vykastrovaný a je mu 10 měs., ale neni to tak hrozný). Za to Rozárka mňouká "imrvére" a my nevíme proč. Když začne mňoukat tak si ji vezmu k sobě a to mňouká ještě víc jo a ještě do toho stíhá vrnět! Nebo i v noci když spíme a já se otočím na bok, tak je to boží dopuštění.
Nejdřív jsme si mysleli, že jí něco bolí, ale byli jsme včera na očkování u veta a ten nic neshledal. Prostě si vynucuje pozornost je dost mazlivá, holt je to ženská! |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 6. 2006 17:22:00 |
|
|
Pekny den, tak dnes je presne tyzden co mam doma krasnu ragdolliu slecnu a tiez mnauka ako o zivot.. najprv volala surodencov... behala po byte a vsade ich hladala.. ale teraz mnauka ked chce aby som sa jej venovala... a ked pridem tak sa mi schuli do narucia a pradie, alebo sa hra... ;o)) No a ked mnauka v kuchyni pri chladnicke tak chce papat... ;o) |
|
|
Odpovědět
|
|
Satinka
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 6. 2006 17:23:21 |
|
|
Anonymous napsal: | Pekny den, tak dnes je presne tyzden co mam doma krasnu ragdolliu slecnu a tiez mnauka ako o zivot.. najprv volala surodencov... behala po byte a vsade ich hladala.. ale teraz mnauka ked chce aby som sa jej venovala... a ked pridem tak sa mi schuli do narucia a pradie, alebo sa hra... ;o)) No a ked mnauka v kuchyni pri chladnicke tak chce papat... ;o) |
Sorry za anonymitu, zabudla som sa prihlasit. |
|
|
Odpovědět
|
|
|