kočičí hygiena
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
eva. janebova@seznam.cz Anonymní
|
Předmět: kočičí hygiena Přitlapkováno: 29. 5. 2006 19:53:00 |
|
|
Ahoj, potřebovala bych poradit, jak často vyměšuje koťátko. Mám 9 týdnů starou britskou kočičku a jsem docela udivená z toho, jak málo chodí na kočičí toaletu - maximálně 3xdenně.
U štěněte jsem byla zvyklá venčit každé 2 hodiny, u naší Madlenky se stává, že nemá potřebu celou noc.
Jinak baští pěkně, je veselá a čilá. Vzhledem k tomu, že jsem neustále s ní, vím, že nevykonává potřebu na jiném místě.
Dík za radu, protože mi to dělá velké starosti. eva |
|
|
Odpovědět
|
|
Jája Anonymní
|
Předmět: Re: kočičí hygiena Přitlapkováno: 30. 5. 2006 10:36:34 |
|
|
eva. janebova@seznam.cz napsal: | Ahoj, potřebovala bych poradit, jak často vyměšuje koťátko. Mám 9 týdnů starou britskou kočičku a jsem docela udivená z toho, jak málo chodí na kočičí toaletu - maximálně 3xdenně.
U štěněte jsem byla zvyklá venčit každé 2 hodiny, u naší Madlenky se stává, že nemá potřebu celou noc.
Jinak baští pěkně, je veselá a čilá. Vzhledem k tomu, že jsem neustále s ní, vím, že nevykonává potřebu na jiném místě.
Dík za radu, protože mi to dělá velké starosti. eva |
Nemusít mít obavy, kočky nechodí na záchůdek moc často. Na výstavě obvykle nejdou na záchůdek celý den a dohánějí to až doma. Pokud je kočička veselá a spokojená tak nemusíte mít obavy. |
|
|
Odpovědět
|
|
|