Soutěž byla zrušena bez vyhlášení vítěze

Fína
Osobní stránka


Představení
Ahojky, jmenuji se Fina a jsem moooc mazliva a pritulna kocicka. Panicek me jako kotatko vyzvedl z kociciho utulku a dal me me panicce jako darek k narozeninam.Udelala jsem ji velikou radost, ale nejen ji. Doma uz meli jednoho mazlicka, biglika. Uz ze zacatku jsem se ho vubec nebala a stali se z nas pratele. Honime se spolu po byte a hrajeme si. Mam svoje panicky moc rada a jejich peci jim oplacim svou mazlivosti.


1. úkol
Kočka modelka


Tak tady panicce pozuju jako modelka :o) Strasne me to bavilo a pomyslim na skvelou karieru.



2. úkol
Největší rošťárna (příběh)
Milé paničky, páníčkové a chlupáči, budu vám vyprávět jak jsem potěšila svoje pěstounky, když jednou večer přišli domů.
Jednoho slunečného dne páníčci odjeli na výlet a já s mým kamarádem bíglem Kimečkem jsme zůstali sami doma. No dovedete si to představit, celý byteček byl jen náš. To byla paráda.
Páníček, přestože nás panička chtěla nechat jen na chodbičce, nám dal plnou důvěru a nechal otevřeny všechny dveře, kromě ložnice. Tam totiž smíme pouze vyjímečně :o)
Zpočátku jsme si s Kimem hráli. Různě jsem se mu schovávala po bytě a on mě hledal, pak honička a další blbůstky. Jenomže nám začala být nuda. Páníčci se pořád nevraceli, bylo odpoledne a my dva už za sebou kromě her měli i vydatný spánek, který nám měl zkrátit dlouhou chvilku.
Napadlo nás tedy, že se mrkneme na záchod. Já totiž hrozně ráda "kradu" toaletní papír a vždy, když se mi to podaří, rozcupu ho na kousky nebo celý rozmotám. A jaká sláva. Byl tam! Zapomenutý, neuklizený. Jéé a už byl můj. A ne jeden, dva! Ten první jsem pořádně rozcupovala a abych se neopakovala tak ten druhý jsem odnesla v tlamičce až do Kimovy mističky s vodou hi hi. To byla švanda.
Kima pak napadlo mrknout taky do koupelny. Vytahal všechny ručníky z poličky a mě shodil na zem krabičku s vatovými tyčinkami, kterými nám panička čistí ouška. Zase něco pro mě! Skoro všechny jsme je ožužlali a roztahali po obýváku. A hle, byl tu večer. Slyším známé bouchnutí dveří od auta a vím, že páníčci jsou doma. Honem ke dveřím je přivítat.
Celý šťastní jsme kolem nich lítali a poskakovali, ale copak??? Oni z nás nebyli příliš nadšení. Ale proč? Dostali jsme vyhubováno.
Pořád jsem nevěděla za co, ale když mě panička vyzvedla a já z výšky viděla ten nepořádek, hned jsem uhodla která bije!
Od té doby jsou páníčci více přísní a když jedou pryč a my dva jsme spolu doma, nechávají nám jen chodbičku.
Ale přeci vám musím něco prozradit. Totiž, když s nimi odjede i Kim, tak mě samotné byteček nechají :o) Ale neprozraďte to!!! :o)))





3. úkol
N/A


4. úkol
N/A


5. úkol
N/A


6. úkol
N/A