odčervení při selhání ledvin
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Alena H
Založen: 26.08.2007 Příspěvky: 19 Bydliště: Jabonec nad Nisou
|
Předmět: odčervení při selhání ledvin Přitlapkováno: 21. 1. 2008 20:44:39 |
|
|
Pravidelně kočky preventivně odčervuji. Teď nadešel čas. Nevím jestli můžu odčervit i kocoura se selháním ledvin. Bojím se,abych jeho již tak chatrný organismus ještě více nezatížila. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: odčervení při selhání ledvin Přitlapkováno: 21. 1. 2008 21:31:07 |
|
|
Alena H napsal: | Pravidelně kočky preventivně odčervuji. Teď nadešel čas. Nevím jestli můžu odčervit i kocoura se selháním ledvin. Bojím se,abych jeho již tak chatrný organismus ještě více nezatížila. |
Doporučuji podívat se na
http://baron.cz/kocka/prirodni-lekarna/odcervovaci-byliny/i-0
-nabízí odčervovací byliny, žádnou chemii. Koupila jsem od nich na přírodní bázi přípravek proti blechám pro psa a funguje skvěle. Věřila bych tomu.
Za pokus to stojí. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Květa
|
Předmět: Re: odčervení při selhání ledvin Přitlapkováno: 6. 2. 2008 14:42:49 |
|
|
Alena H napsal: | Pravidelně kočky preventivně odčervuji. Teď nadešel čas. Nevím jestli můžu odčervit i kocoura se selháním ledvin. Bojím se,abych jeho již tak chatrný organismus ještě více nezatížila. |
Dnes jsem byla u veterinářky, můj kocour už se dlouho léčí s močovými cestami. A protože mu taky nastal čas ńa odčervení, zeptala jsem se a doktorka mi řekla, že to je podružné a že to počká až bude kocour OK. |
|
|
Odpovědět
|
|
|