<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
terez4
|
Předmět: Měkká přepravka-taška Přitlapkováno: 17. 9. 2008 14:06:35 |
|
|
Chtěla bych se zeptat, jeslti máte někdo zkušenost s přepravkou typu tašky, např. http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2122 . Připadá mi, že např. při cestování by mohla být kočka klidnější, než v plastovém boxu. Nejraději bych si pořídila něco takového http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=10291 , protože mám představu, že bych kočku mohla při cestování držet a hladit, ale zas mám obavu, že by mohla vskočit. Máte někdo zkušenost s podobnými typy tašek? Nebo prosím dejte tip na konkrétní výrobek, s kterým jste spokojeni, Děkuju. |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
|
|
Odpovědět
|
|
Vladunka
|
Předmět: Přepravka Přitlapkováno: 17. 9. 2008 14:16:04 |
|
|
Ahojík, já mám hodně podobnou tašku, jaká je v tom prvním odkaze, a naprostá spokojenost. Mám osmimesíční britku, a vůbec proti ní neprotestuje. Používáme jí jak na cestování autem, kdy si tu tašku kousek pootevřu, číča vystrčí hlavu a rozhliží se a já jí můžu hladit, tak i na cesty na veterinu-pěšky. Fakt jsem moc spokojená. Dobré taky je, že doma tašku složím a schovám no skříně a nezabírá nikde moc místa. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 9. 2008 15:32:38 |
|
|
TO TEREZ4:
Ja jsem si tasku pres rameno koupila a za deset dni jsem ji musela jit vratit, protoze kocicka mi z ni vyskakovala a hlavne se ji nelibilo, ze ma pod sebou mekko a ne pevnou zem a take se tam nemohla otocit.
Pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 9. 2008 7:46:20 |
|
|
PAVITA napsal: | TO TEREZ4:
Ja jsem si tasku pres rameno koupila a za deset dni jsem ji musela jit vratit, protoze kocicka mi z ni vyskakovala a hlavne se ji nelibilo, ze ma pod sebou mekko a ne pevnou zem a take se tam nemohla otocit.
Pavla |
Nám se taška bohužel taky neosvědčila. Kočičák v ní jančil, očividně neměl žádný pocit bezpečí, který mu pevná přepravka dává.
Ale znám spoustu koček, které s taškami nemají problémy. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 9. 2008 7:49:57 |
|
|
TO ADELKA:
presne tak, moji britulce pevna klasicka prepravka vyhovuje nejvic muze se v ni stocit i natahnout a citi se bezpecne, kdyz jezdime na chatu tak v ni normalne i spinka, ale v te tasce to byla pohroma, vyskocila mi hned v baraku , ona je tam takova karabinka, ze se kocicce ma dat obojek a pripnout,ale to by se chudak nemohla ani otocit a navic nosit 6 kg na rameni neni taky zadny med. Jeste , ze se zbozi muze do 14 dnu vratit, stala totiz 1.100 kc byla to takova ta lepsi z toho tvrdeho sustaku.
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 9. 2008 9:47:24 |
|
|
Děkuju za názory. Mně se ty měkké tašky líbí, ale bála jsem se právě toho, že by kočeny mohly mít sklony vyskakovat ven. Viděla jsem u veterináře v čekárně paní s takovou taškou, kočička způsobně seděla a koukala ven, ale asi záleží na povaze kočky.
My cestujeme jen k veterináři a to autem, kočky cestu špatně snášejí, zvlášť když je něco bolí tak úplně cítím, jak to s nimi v plastové přepravce hází (mají tam sice deku, ale i tak- pražské ulice jsou v hrozném stavu). Ale je fakt, že by je to v té měkké zas mohlo tlačit. S tím, že se neotočí máte samozřejmě pravdu, to mě nenapadlo. No nic, tak asi zůstaneme u plastových |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 9. 2008 9:58:21 |
|
|
TO TEREZ4:
Ja ji opravdu nedoporucuji , to vite, v cekarne u veta jsem videla pani a ta mela kocicku na ksirkach a ta kocicka sedela na zidli a koukala, byli tam i psi a ona byla v klidu, ta moje by se zblaznila je takovy trosku straspytel je to opravdu kocicka od kocicky, ale me ty latkovy prijdou nepohodlny, kdyz je kocicka trosku tezsi tak se to dno propada, a kdybych chtela, aby se tam otocila tak bych musela mit nejakou obr tasku |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Taška Přitlapkováno: 19. 9. 2008 16:46:33 |
|
|
Tak já mám tašku od "ťamanů",molitan obšitý látkou-nahoře na zíp a jsem s ní nadmíru spokojená. Nosím v tašce našeho osmikilového kocoura v pohodě,pro jistotu má kšandy od vodítka, abych ho případně mohla chynout při nějakém jeho vylézání,ale není to obvykle potřeba.
Kocour čučí spokojeně vykrojeným otvorem v tašce na okolní svět,mě se dobře nese přes rameno,protože taška je mnohem lehčí, než přepravka a chodíme tak na návštěvy, k vetovi a kde je potřeba. Myslím, že jsem dobře koupila (300,-Kč) a tašku jsem už i v pračce vyprala. |
|
|
Odpovědět
|
|
|