obojek pro psa který neuškodí spolubydlícím kočičkám
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ajnoka
|
Předmět: obojek pro psa který neuškodí spolubydlícím kočičkám Přitlapkováno: 24. 9. 2010 11:15:13 |
|
|
Dobrý den, toto je dotaz pro ty co mají k čičkám také pejska. Potřebovala bych tip na osvědčený obojek proti parazitům jehož účinné látky neuškodí kočičkám. Hledala jsem na netu, ale většinou tam není složení uvedeno. Pokud už někdo nějaký užívá, poraďte prosím. Díky. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 9. 2010 12:49:57 |
|
|
Na psa používáme Advantix, je to kapička za krk, v přib. letáku vysloveně uvádějí, že se smí používat i v domácnostech s kočkami (ne na kočky ovšem). |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: obojek pro psa který neuškodí spolubydlícím kočičkám Přitlapkováno: 24. 9. 2010 13:28:00 |
|
|
U obojků asi nebude až takový problém s účinnou látkou, jako bývá u šamponů či sprejů, nicméně je tu zase riziko individuální alergické reakce, plus u obojku je třeba dbát na bezpečnostní pojistky, aby se na něm kočka nepřiškrtila, přecejen se vejdou do kdejaké díry.
Asi to bude chtít ozkoušet, který bude vyhovovat zrovna Vaší kočině. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ajnoka
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 9. 2010 17:58:29 |
|
|
Díky za odpovědi, ale ty obojky nechci pro kočky, ale pro psy, kočky se s pejsky tulí v pelechu, tak potřebuji obojky které kočinám neškodí.
Spot on jsem používala, ale chci obojek, je finančně výhodnější a dlouho vydrží, navíc máme vlkodavy a spot on mají max do 60 kg a to nám nestačí, tak ta účinnost je pak zase horší. Snad se tady najde milovník psů i kočiček |
|
|
Odpovědět
|
|
|