Profender spot on
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
puik
|
Předmět: Profender spot on Přitlapkováno: 22. 2. 2012 15:09:27 |
|
|
Hezký den, máte s tímto přípravkem nějakou zkušenost? Někde jsem se doslechla ještě o přírodní cestě pro odčervení, nevíte někdo jak to funguje a co je k tomu potřeba? Máme šest koček a nechodí ven. Jsou pohybují se v rámci domu. To jsem se dočetla, že je třeba tyto kočky odčervovat častěji, Je to tak nebo jsou to jen fámy? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: Profender spot on Přitlapkováno: 22. 2. 2012 19:03:00 |
|
|
puik napsal: | Hezký den, máte s tímto přípravkem nějakou zkušenost? Někde jsem se doslechla ještě o přírodní cestě pro odčervení, nevíte někdo jak to funguje a co je k tomu potřeba? Máme šest koček a nechodí ven. Jsou pohybují se v rámci domu. To jsem se dočetla, že je třeba tyto kočky odčervovat častěji, Je to tak nebo jsou to jen fámy? |
dobrý den,
mám s tím zkušenosti výborné. Odčervuji každé 3 měsíce a to jednou a za 21 dnů podruhé, ale pokaždé jiným přípravke z důvodu aby si " červíci " nezvykli. Těhotné kočky neodčerviji, ale 3 týdny po porodu společně s koťaty.
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Profender spot on Přitlapkováno: 23. 2. 2012 7:43:16 |
|
|
Kočky žijící čistě v bytě není nutné odčervovat často, takže 1x-2x za rok stačí.
Kočky mající výběh ven nebo čistě venkovní kočky je vhodné odčervovat, častěji, protože není kontrola toho, co sní, takže tam cca 1x-2x za půl roku.
Odčervovadla je dobré střídat (viz jak píše Hana) plus to, že různá odčervovadla platí na různé parazity - viz http://www.modrykocour.cz/stranka.php?id=1005 . _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
puik
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 2. 2012 9:58:53 |
|
|
Všem moc děkuji za informace. Začneme tedy s tímto odčervovadlem a pak vyzkoušíme tu přírodní metodu |
|
|
Odpovědět
|
|
|