Jako kočky a psi...
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Kočičí máma
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 11. 2011 18:25:23 |
|
|
V příspěvku pro Radavu jsem položila konkrétní otázku týkající se koček. |
|
|
Odpovědět
|
|
Radava Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 11. 2011 19:29:48 |
|
|
Napsala jsem svůj názor a nehodlám se dále točit dokola.
Ano, ideální situace nemůže nikdy nastat, protože to by museli být zodpovědní opravdu všichni. A to jak vidno, nelze, protože když nejsou ti ostatní, proč bych měla být já - tak mi to vyplývá z vaší odpovědi. Ovšem někde se začít musí a pokud nezačneme každý sám od sebe, nikdy se nic nepodaří, ať již by byly zákony jakékoliv.
Ano, opravdu si myslím, že pokud by by byly jen kočky s PP a kočky z ulice, bylo by v útulcích koček méně.
Motat do toho cokoliv ostatního odmítám.
Nikomu nelze poručit, jak se má zachovat a co má či nemá dělat. To je otázka povědomosti a svědomí každého z nás.
A proto to taky tak vypadá. |
|
|
Odpovědět
|
|
LaďkaR
|
Předmět: Re: Jako kočky a psi... Přitlapkováno: 18. 11. 2011 19:38:21 |
|
|
Kočičí máma napsal: | ... Nechci být chovatelkou, protože nechci kočky otravovat výstavami a redukcí porodnosti. Chci je nechat žít přirozeně, spokojeně a zdravě. Přesně tak, jak chci žít i já. |
Ďjoooo - to je ale velká diskuze! Já mám jen drobný dotaz lehce soukromého rázu na paní Kočičí mámu - nedá mi to prostě
Mámo - a vy tedy žijete přirozeně, spokojeně a zdravě? A co antikoncepce? Taky ji neberete???????
Za odpověď předem děkuje malý rejpal |
|
|
Odpovědět
|
|
Kočičí máma
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2011 0:11:01 |
|
|
Laďko, je to sice hodně osobní dotaz, nicméně neberu. A sexu si užívám jak jen to jde. Ano, žiju spokojeně, přirozeně a zdravě. |
|
|
Odpovědět
|
|
LaďkaR
|
Předmět: Super :-) Přitlapkováno: 19. 11. 2011 8:41:09 |
|
|
Nezbývá než závidět. Howgh!
Ať mír dál zůstává s touto krajinou! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2011 8:57:53 |
|
|
Ano, tohle vlákno je krásná ukázka toho, jak hluboko lze klesnout.
Kdo chce kam, dámy, pomozme mu tam. Užijte si rejpání, rádoby důležité otázky, logiku, vtipnost ... je to jen a jen Vaše prezentace a vizitka, na kolik Vás zde bude ještě někdo brát vážně.
Zatím nechávám a apeluji na zúčastněné či čitatele - zvažte zda je nutné přidat další zbytečný příspěvek.
Děkuji všem, co komentovaly věcně.
April
moderátorka _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kočičí máma
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2011 14:19:56 |
|
|
Vracím se tedy se své nezodpovězené otázce (Přitlapkováno: 18.11.2011 17:55). Jaký je Váš názor na vytvoření nového zákona o množení domácích zvířat? |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2011 15:17:13 |
|
|
April napsal: |
Kdo chce kam, dámy, pomozme mu tam. Užijte si rejpání, rádoby důležité otázky, logiku, vtipnost ... je to jen a jen Vaše prezentace a vizitka, na kolik Vás zde bude ještě někdo brát vážně.
Děkuji všem, co komentovaly věcně.
April
moderátorka |
Já bych opravdu na mnohé zúčastněné apelovala, že pokud chtějí tímto stylem diskutovat dále, ať se přesunou se svojí debatou třeba na Lidé.cz, tam jsou též diskuse o kočkách a nekazí nám tímhle humusem Kocouře, který má být zdrojem rad a zkušeností pro ostatní.
Tato zkušenost je pro mne na.... chybí mi tu zvracecí smajlík ze skypu _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8