Budeme mít koťátko 13.2.2009
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
AngelikadeSance
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 1. 2009 17:55:55 |
|
|
fundog napsal: | Nejsem si jistá, jestli se paní jmenuje Pecičková, jen jsem četla, že kočička bude Pecička
Nemyslela jsem to tak, že je chovatelka špatná, jen se mě nelíbilo, jak to napsala Angelika.
Jsem na tom nyní podobně. Čekáme na fenku. Ještě nemá vyřízená všechna vyšetření a tak také musíme čekat. Je to dlouhé a my se na ni těšíme, ale na druhou stranu s ní budeme celý její život, tak to ještě vydržíme. Myslím, že to za to stojí.
A tak Vám radím, taky vydržte, ono se Vám to vrátí.
Hodně štěstí, Andrea |
Paní je tady pod nickem Pecička a paní Pecičková se mi zdálo pěkné.
Líbit se Vám to nemuselo, je to jen můj názor a znám hodně případů, kdy to tak majitelé dělají. A nemyslím si, že bych něco napsala tak, že by se to muselo někoho dotknout. A když si přečtete moje předchozí příspěvky, tak jsem se snažila paní poradit, aby na kočku nespěchala. Jenže on to tady chápe každej po svým a čte jen to, co číst chce .
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
Pecička
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 1. 2009 18:02:45 |
|
|
AngelikadeSance napsal: | fundog napsal: | Nejsem si jistá, jestli se paní jmenuje Pecičková, jen jsem četla, že kočička bude Pecička
Nemyslela jsem to tak, že je chovatelka špatná, jen se mě nelíbilo, jak to napsala Angelika.
Jsem na tom nyní podobně. Čekáme na fenku. Ještě nemá vyřízená všechna vyšetření a tak také musíme čekat. Je to dlouhé a my se na ni těšíme, ale na druhou stranu s ní budeme celý její život, tak to ještě vydržíme. Myslím, že to za to stojí.
A tak Vám radím, taky vydržte, ono se Vám to vrátí.
Hodně štěstí, Andrea |
Paní je tady pod nickem Pecička a paní Pecičková se mi zdálo pěkné.
Líbit se Vám to nemuselo, je to jen můj názor a znám hodně případů, kdy to tak majitelé dělají. A nemyslím si, že bych něco napsala tak, že by se to muselo někoho dotknout. A když si přečtete moje předchozí příspěvky, tak jsem se snažila paní poradit, aby na kočku nespěchala. Jenže on to tady chápe každej po svým a čte jen to, co číst chce .
A. | nejsem p aní Pecičková,ale nevadí mi to |
|
|
Odpovědět
|
|
AngelikadeSance
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 1. 2009 18:17:02 |
|
|
[quote="Pecička"] AngelikadeSance napsal: | nejsem p aní Pecičková,ale nevadí mi to |
Tak to jsem fakt ráda, že se nezlobíte. Odpovídám na příspěvky při další činnosti a tak jsem si nezapamatovala přesně Váš nick.
A. |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2