Naše kotě nechodí na záchůdek
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 1. 2011 23:20:25 |
|
|
beta.1 napsal: | lenka-p napsal: | beta.1 napsal: | lenka-p napsal: | Poraďte mi nějáké to jemné bentonitové stelivo.. |
Přírodní bentonitové stelivo je mletý jíl,je jemné všechno,ale trochu práší,ale dobře hrudkuje a hroudy se nerozpadávají,také dobře pohlcuje zápach.To je moje zkušenost,já jsem s ním spokojená,jiné nepoužívám.
BBMM |
A nějáká konkrétní značka? |
lenko-p značku vám nenapíšu,nekupuji v čechách,ale je to stelivo z přírodního bentonitu bez parfemování,tady ho lze určitě koupit také,na pytli bude napsáno mletý,přírodní bentonit.
BBMM |
Tak jsem vám našla,tohle je vyrobeno z přírodního bentonitu(jílu).Cena je také solidní.
http://www.zoo-hobby.cz/potreby-pro-kocky/benko-plus-10-kg/
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 1. 2011 12:51:37 |
|
|
Kočkodomácnost z vlastních zkušeností vyzkouší několik druhů steliva, než objeví to pravé pro ni. My třeba začínali na Mikešovi, přes silikagelové, pak Biocats bianco, u toho jsme byli dlouho, ale bohužel kocour má vleké tlapy a je dlouhosrstý, tak toto stelivo vynášel na tlapkách opravdu hodně. Pak jsme objevili Cat Best Nature Gold a dlouho jsme spokojeni. Jednou jsem neodolala výhodné akci na 40l Öko plus, ale to byla pandořina skříňka, už se těším až doberem a zase nastolíme Nature Gold. Má velké peletky, které se kocourkovi na tlapkách nezachytí a velmi dobře hrudkuje a pohlcuje pach. Taky má výhodu, že lze splachovat do WC, pokud máte kanalizaci. My jak se přestěhovali, tak máme vlastní čističku a tam toto stelivo nesmí. Zkuste to Biocat bianco, lze koupit i parfémované s vůní. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2