<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Markét
Založen: 10.07.2007 Příspěvky: 136 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 12. 2007 18:57:07 |
|
|
Souhlasím s Radkou . Opravdu většina lidí reaguje zpočátku odmítavě jako že něco takovýho přeci nemůžem myslet vážně . Po nějaké době ale nejen že kočičáka muchluou ale někteří uvažují taky o jeho pořízení . _________________ Mája a Otík |
|
|
Odpovědět
|
|
lintith
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 12. 2007 21:20:30 |
|
|
Já vám všem moc děkuji za nádherné přivítání! Jste úžasní.
Vás Karolíno ( i ostatní tady ze severu či návštěvníky ) vřele zvu na návštěvu u nás. Nebydlíme přímo v Liberci. Bydlíme cca 13 km o Liberce směr Chrastava ( Děčín ) a za Chrastavou je malá vesnička jménem Vítkov. Nechtěla jsem psát rovnou Vítkov, jelikož si myslím, že by nikdo nevěděl odkud jsme.
A přoč vás všechny zvu na návštěvu. U nás na statku najdete koně, pávy ale hlavně milion ptáků. Nejsou moji. Já nejsem milionář, ovšem jsou tchánovi. Přes léto to tu je jak v ptačinci. Opravdu krása!
Takže doufám, že nás poctíte svou návštěvou!! |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 12. 2007 9:15:27 |
|
|
lintith - také vítám Báro. Určitě je lepší zbírat zkušenosti a pak si naháčka koupit Ten statek s koňmi závidím, hned bych se jela podívat _________________ Kačenka a Pinxí |
|
|
Odpovědět
|
|
lintith
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 12. 2007 10:02:07 |
|
|
pcsara : děkuji za přivítání, ale závidět není co . Nic z toho co je zde ( krom pár plazů, gekončíků a psa ) není moje. O koně se sice starám já, ale ani jeden mi neříká pane...ovšem miluji je stejně, jako by mi pane říkali |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 12. 2007 18:10:21 |
|
|
lintith - nejde o to, jestli jsou tvoje, ale můžeš se o ně starat, jezdit na nich. A to je strašně krásný _________________ Kačenka a Pinxí |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: čekatel na sphynxe Přitlapkováno: 5. 12. 2007 12:33:19 |
|
|
Dobrý den, ráda bych se mezi Vás připojila a oznámila Vám, že už brzy budu hrdá majitelka sphynxíka. Už se na něj s přítelem moc těšíme. Už brzy.... _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: čekatel na sphynxe Přitlapkováno: 5. 12. 2007 15:00:48 |
|
|
DevilishLucy napsal: | Dobrý den, ráda bych se mezi Vás připojila a oznámila Vám, že už brzy budu hrdá majitelka sphynxíka. Už se na něj s přítelem moc těšíme. Už brzy.... |
Jsou úžasní, nádherní, komunikativní-a navíc od žádného majitele naháčka jsem nečetla žádné šílené story, co to jeho zvíře vyvádí za alotria, že se s ním nedá žít, viz. Fugy. Jsou prostě jiní, než tvz. normální kočky. Denně mě dostává a jsem do něj blázen. Manžel mu dokonce prominul, když ho včera ráno vzbudil poněkud předčasně a netradičně-šíleně ho pročůral (ještě si z toho pak dělal srandu, ne aby počůral mě, když se mnou spí, ale přešel si k němu). No bylo to na převlečení celé postele, čisté pyžamo, manžel šel do sprchy, ale bral vše s humorem, ten můj zlatej manžel. Mohla jsem za to já-nevšimla jsem si, že zvířata nemají vodu, a když jsem jim ji večer nalila, tak se Adam prostě uchlastal-pil v jednom kuse snad 10 minut. No a v ložnici neměl WC. Takže moje chyba, ne jeho - stydím se.
Už jsem vše napravila, na vodu dohlížím a druhé WC jsem dala do ložnice.
Dnes se muž (i já) probudil suchý a až když se vyspal.
Jak se tohle kotě dovede mazlit, to je neuvěřitelné, dcera se ptala v legraci manžela (t.j. otce), jestli na Adama nežárlí, jak se se mnou muchluje _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 16:38:13 |
|
|
DevilishLucy - Ahoj, vítám tě. A jakou budete mít barvu? Kluka, nebo holčičku? A odkud jste? _________________ Kačenka a Pinxí |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 17:05:15 |
|
|
¨To bohužel ještě nevím čekám až mi odpoví Karolína, ale snad to bude co nejdříve pak sem dám fotečky. Jinak jsem z prahy Černý Most. _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
rozaarka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 17:16:49 |
|
|
DevilishLucy napsal: | Jinak jsem z prahy Černý Most. |
Tak Vás tu vítám! A koukám, že se Sphynxí Praha a okolí pěkně rozrůstá! Kdyby Vás něco zajímalo, tak se ozvěte. My už máme drobečky od Karoli dva a zahájila jsem útok na manžela na třetí |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 17:19:59 |
|
|
rozaarka napsal: | My už máme drobečky od Karoli dva a zahájila jsem útok na manžela na třetí |
Verco vazne?
Jinak dodatecne vitam vsechny nove "ocekajici" a i ty co uz se dockali a preju co nejvic krasnych chvil se sphynxikem a spousty legrace |
|
|
Odpovědět
|
|
rozaarka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 17:32:42 |
|
|
payushka napsal: |
Verco vazne?
|
Pajo, vazne! Honza se dost cuka, ale az bude nejake prihodne kotatko (modrooke od Kacenky), tak jiste povolí ...doufam |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 17:58:45 |
|
|
inak dodatecne vitam vsechny nove "ocekajici" a i ty co uz se dockali a preju co nejvic krasnych chvil se sphynxikem a spousty legrace [/quote]
Ahoj Payuško tak doufám že si mě pamatuješ potkali jsme se v čajovně u španělské synagogy byla jsem tam s Terkou Fedasů a Kubou a Vácou pamatuješ, v tu dobu jsem myslela, že to ještě rok potrvá, ale ne dostanu ho od přítele k Vánocům _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
sanny
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 18:20:36 |
|
|
Ahojte, vítám nové "čekatele" a přeji at jim rychle uteče čekání na naháčka _________________ Sandra a Mutinci |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 19:26:11 |
|
|
DevilishLucy - my si berem buď těsně před Vánocema, nebo potom. Vy chcete koťátko po Katince s Willym? _________________ Kačenka a Pinxí |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 12. 2007 21:00:09 |
|
|
DevilishLucy napsal: |
v tu dobu jsem myslela, že to ještě rok potrvá, ale ne dostanu ho od přítele k Vánocům |
Tak tomu říkám vánoční dárek!!! Paráda! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 7:14:34 |
|
|
Ahoj Payuško tak doufám že si mě pamatuješ potkali jsme se v čajovně u španělské synagogy byla jsem tam s Terkou Fedasů a Kubou a Vácou pamatuješ, v tu dobu jsem myslela, že to ještě rok potrvá, ale ne dostanu ho od přítele k Vánocům |
Ahojky! no to vis,ze pamatuju No tak to bude to cekani vyrazne zkraceno,to vam preju,cekani je nekonecny Klidne mi nekdy napis na mail ( payushka@centrum.cz ),ja se ted v praci na net moc nedostanu,zacali nas tu dost kontrolovat,ale o vikendu muzu u nasich. Tak at vam to utika! |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 7:16:03 |
|
|
rozaarka napsal: | payushka napsal: |
Verco vazne?
|
Pajo, vazne! Honza se dost cuka, ale az bude nejake prihodne kotatko (modrooke od Kacenky), tak jiste povolí ...doufam |
Verco, zavidim,ja verim,ze Honza podlehne Ja to zatim nechavam na dobu neurcitou a je to nekde v daleke budoucnosti,ale ! taky tusim,ze tenhle stav kocicaku nebude konecny |
|
|
Odpovědět
|
|
Thunder
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 10:45:01 |
|
|
DevilishLucy taky te vitam mezi cekatele a preju at to co nejrychleji utece!!!
Jinak Rozi a Payus...myslim ze jeden nahaty kocicak neni nikdy konecne cislo |
|
|
Odpovědět
|
|
Thunder
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 10:52:37 |
|
|
Jo, jeste pro ty co nevi...zmenili jsme nick z Tyrellacku na Thunder...aby nedoslo k nejakym omylum...Tyrellacka sice doma mame, ale jinak s chovnou stanici Karoliny, potazmo Radky nemame nic spolecneho...tak abysme nejaky nemystifikovali... |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 11:17:51 |
|
|
[quote="Thunder"]DevilishLucy taky te vitam mezi cekatele a preju at to co nejrychleji utece!!!
Děkuji za přijetí jo je pravda že je to nekonečné čekání i do těch vánoc mám už vše připravené ted denne sedím na internetu a čekám až napíše Karolína. _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
rozaarka
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 12:31:40 |
|
|
DLucy, a kdy přesně byste si koťátko měli dovét. Holku, kluka? Jsem šíleně zvědavá |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 12:42:00 |
|
|
rozaarka"]DLucy, a kdy přesně byste si koťátko měli dovét. Holku, kluka? Jsem šíleně zvědavá
Rozzárko ta já taky čekám až se Karolíně ozve jedna paní z Ameriky kdyby jí nechtěla tak by to byla černá holčička a jinak by to byl asi černý chlapeček. Jsem moc zvědavá jak to dopadne, doufám že už to nebude trvat dýl než týden maximálně dva no hrůza to čekání _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 12. 2007 23:15:44 |
|
|
Lucko, týden nebo dva čekání na kotě je chvilka. Představ si, že bys čekala až se kotě teprve narodí a pak 3 měsíce jen sledovala, jak roste než by sis pro něj mohla jet. Tomu já říkám čekání , 14 dní uteče jako voda. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 7:24:48 |
|
|
Lucko - přesně tak, my čekáme ode dne narození koťátka, až si pro něj pojedeme a už se to blíží _________________ Kačenka a Pinxí |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 12:08:48 |
|
|
RadkaK napsal: | Lucko, týden nebo dva čekání na kotě je chvilka. Představ si, že bys čekala až se kotě teprve narodí a pak 3 měsíce jen sledovala, jak roste než by sis pro něj mohla jet. Tomu já říkám čekání , 14 dní uteče jako voda. |
Radko tak asi budu čekat mnohem dýl já se ta co čeká na vyjádření paní z ameriky no jemi strašně vím že při mé smůle b udu čekat na Katju a Villiho . Jinak Děkuji _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 18:37:14 |
|
|
Radko tak asi budu čekat mnohem dýl já se ta co čeká na vyjádření paní z ameriky no jemi strašně vím že při mé smůle b udu čekat na Katju a Villiho . Jinak Děkuji |
Lucko, porad je to kratsi doba, nez ten rok Musis to brat z ty pozitivnejsi stranky.Ono i na tom cekani a teseni je neco hezkyho! |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 19:00:26 |
|
|
Lucko, porad je to kratsi doba, nez ten rok Musis to brat z ty pozitivnejsi stranky.Ono i na tom cekani a teseni je neco hezkyho! [/quote]
Ahoj Pájo já vím, ale já sem strašný nervák tak to holt prožívám více no to se nedá nic dělat aspoň to pro kočičku zatím všechno připravím. Jinak děkuji za útěchu _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
Markét
Založen: 10.07.2007 Příspěvky: 136 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 19:07:51 |
|
|
DevilishLucy i tak budeš zřejmě čekat kratší dobu než mi na chlupáčka po Immě a Furrym . Ono když už pak vidíš jak miminko vypadá a roste , čeká se líp . Stačí když už víš že je v bříšku u maminky , to my ještě nevíme . Dozvíme se možná během tří týdnů . Imma i Furry budou mít první miminka a už jsou na ně co se počtu koťátek týče kladou dost vysoké nároky takže je možné že se tentokrát na všechny napoprvé nedostane . Musíme doufat . Už čtrnáct dní držíme pěsti až nám klouby praskaj tak snad tam ten náš mimís bude . [/quote] _________________ Mája a Otík |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 21:36:00 |
|
|
Markét napsal: | DevilishLucy i tak budeš zřejmě čekat kratší dobu než mi na chlupáčka po Immě a Furrym . | [/quote]
Taky jsem na prcky zvedava, Furysek je braska naseho Twixika ,i kdyz proti Twixovi je mene chlupaty
Ja chci taky cekat na nejaky kockomimino |
|
|
Odpovědět
|
|
|