<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 21:47:27 |
|
|
Taky jsem na prcky zvedava, Furysek je braska naseho Twixika ,i kdyz proti Twixovi je mene chlupaty
Ja chci taky cekat na nejaky kockomimino
To se ti nedivím že bys chtěla. A ty druhou nahatku nechceš?? Už se nemůžu dočkat _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 22:03:52 |
|
|
DevilishLucy napsal: | A ty druhou nahatku nechceš?? Už se nemůžu dočkat |
Coz o to,nahatek bych chtela treba 5 Ne, jeste jedna by uplne stacila,ale zatim nejsou ani finance ani podminky. Takze proste za par roku,nekdy v budoucnu. Urcite jo |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2007 22:21:18 |
|
|
Coz o to,nahatek bych chtela treba 5 Ne, jeste jedna by uplne stacila,ale zatim nejsou ani finance ani podminky. Takze proste za par roku,nekdy v budoucnu. Urcite jo [/quote]
To je hezký tady se to pěkně rozjíždí po 10 letech si tady budeme psát jak nás těch našich 8 naháčků zlobí haha. Ještě že existuje modrý kocour. _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
Karolina Leitnerova
Založen: 02.02.2006 Příspěvky: 361 Bydliště: La Maison De Lions
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 12. 2007 2:33:16 |
|
|
Holky, uklidním vás, já také čekám! Dostala jsem nabídku růžového, modrookého kocourka ze zámoří, jsou to linie, se kterými v Evropě ještě nikdo nepracuje a chovatelka za 20 let co Sphynxe chová, dala do chovu koťat tolik, co by se spočítalo na prstech snad dvou rukou. Navíc je kocourek F3 po tatínkovi a F4 po mamince. Tak teď čekám, jak se kocourek, kterému je měsíc, bude vyvíjet typově a zda mi ho chovatelka opravdu svěří. Zatím mě lustruje jako STB, i přesto, že mě zná už 6 let! Tak držte palce a tlapky! _________________ Karolina |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Konečně!!!!!!!! Přitlapkováno: 9. 12. 2007 22:00:52 |
|
|
Tak všichni poslouchejte vyšlo to a v sobotu si jedu pro Enží (Tyrell Dark Angel) Moc se těším a hned sem dám fotečky. _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 12. 2007 22:08:35 |
|
|
DevilishLucy - tak to závidíme a gratulujeme Těšíme se na fotky! _________________ Kačenka a Pinxí |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Re: Konečně!!!!!!!! Přitlapkováno: 10. 12. 2007 8:57:38 |
|
|
DevilishLucy napsal: | Tak všichni poslouchejte vyšlo to a v sobotu si jedu pro Enží (Tyrell Dark Angel) Moc se těším a hned sem dám fotečky. |
Lucko tak vidis,uteklo to jak nic. Angel je krasna...tak si to vsechno moc uzijte! Zavidim |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: Konečně!!!!!!!! Přitlapkováno: 10. 12. 2007 9:54:11 |
|
|
No Angel je hezoučká, ale je to černá kočka, takže pěknej raubíř a víc si v lumpárnách rozuměla s klukama, tak si myslím Lucko, že se rozhodně doma nebudete nudit. Ale dělá čest svému plemeni, protože pokud se vám ji po několika hodinách podaří unavit, tak je z ní velký mazlík. V každém případě je jí doma už smutno, protože všichni sourozenci už mají nový domov a ona je tu sama kotě , tak se moc těšíme na sobotu. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Re: Konečně!!!!!!!! Přitlapkováno: 10. 12. 2007 13:47:59 |
|
|
RadkaK napsal: | No Angel je hezoučká, ale je to černá kočka, takže pěknej raubíř a víc si v lumpárnách rozuměla s klukama, tak si myslím Lucko, že se rozhodně doma nebudete nudit. Ale dělá čest svému plemeni, protože pokud se vám ji po několika hodinách podaří unavit, tak je z ní velký mazlík. V každém případě je jí doma už smutno, protože všichni sourozenci už mají nový domov a ona je tu sama kotě , tak se moc těšíme na sobotu. |
Už se nemůžu dočkat děkuju a už se na tu raubířku těším. Je nádherná Agelínka moje. _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: Konečně!!!!!!!! Přitlapkováno: 10. 12. 2007 14:30:29 |
|
|
Manžel jí říká Angelina Jolie, že je taky hezká a akční _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Re: Konečně!!!!!!!! Přitlapkováno: 10. 12. 2007 14:36:16 |
|
|
RadkaK napsal: | Manžel jí říká Angelina Jolie, že je taky hezká a akční |
Má taky takové rty ?? Jo taky mě napadla. _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Re: Konečně!!!!!!!! Přitlapkováno: 29. 1. 2008 15:30:47 |
|
|
Ahoj lidičky tak se musím znovu pochlubit v dubnu nám k Enží přibyde další holčička Zyruška. Už se opět nemůžu dočkat až si ten malí uzlíček vrásek přineseme domů. Nechápu jak jsem mohla bez sphynxů žít
Zdravím všechny co trpí sphynxomanií a jejich milované nahátka _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
Markét
Založen: 10.07.2007 Příspěvky: 136 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2008 16:31:51 |
|
|
Tak tomu se říká klika . My stále na našeho chlupáčka čekáme a on né a né přijít na svět lumpišák jeden . No každopádně gratuluju . A odkudpak to bude kočičanda ? _________________ Mája a Otík |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2008 16:49:36 |
|
|
Markét napsal: | Tak tomu se říká klika . My stále na našeho chlupáčka čekáme a on né a né přijít na svět lumpišák jeden . No každopádně gratuluju . A odkudpak to bude kočičanda ? |
Kočičanda bude od Karolíny jsou to nevlastní setřičky. A odkud pak je otík? _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
R-Bastian
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2008 18:46:05 |
|
|
Ahoj Lucy,tak to mooóc gratujuleme Tobě i Enží. Já jsem po měsíčním soužití s naším Bastiankem také pevně rozhodnuta pořídit si ještě jednoho sphynxe.Máme už sice dva kočičáky,ale koček není nikdy dost.Zatím je to hudba budoucnosti,ale jednou ....... Tak už se na tu Tvoji krasavici těšíme,až ji ukážeš světu.
Romča+Basty+Leon |
|
|
Odpovědět
|
|
R-Bastian
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2008 18:49:46 |
|
|
Markét,neboj také se dočkáš.Víš jak se to říká,kdo si počká.......Zdravíme i Tebe a Oťáska.
Romča+Basty+Leon |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2008 19:16:07 |
|
|
R-Bastian napsal: | Ahoj Lucy,tak to mooóc gratujuleme Tobě i Enží. Já jsem po měsíčním soužití s naším Bastiankem také pevně rozhodnuta pořídit si ještě jednoho sphynxe.Máme už sice dva kočičáky,ale koček není nikdy dost.Zatím je to hudba budoucnosti,ale jednou ....... Tak už se na tu Tvoji krasavici těšíme,až ji ukážeš světu.
Romča+Basty+Leon |
Děkuji Romčo já sem přesvědčená, všechna zvířátka by měla být aspon ve dvou co? Kolik je Bastiánkovi ? _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
R-Bastian
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2008 19:36:54 |
|
|
Bastymu jsou 4.měsíce a 9dní.Ještě musím dodat,abych se nedotkla našeho chlupáče(Napoleona),že ten oslaví v březnu 10 let Napoleon konečně pochopil,že je Basty další právoplatný člen naší domáctnosti.Huráááá
Romča+Basty+Leon |
|
|
Odpovědět
|
|
Markét
Založen: 10.07.2007 Příspěvky: 136 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 1. 2008 17:14:38 |
|
|
Otík je ze stanice Feldy . _________________ Mája a Otík |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2008 21:18:08 |
|
|
Tk jsme dostala povolení od chovatele dát fotky malé Žoržetky na stránky a web tak jsem jí vložila do zlaté knihy a čekáme na schválení.
Brzy už tam doufám bude je to moje miminko a už se děsně těšíme všichni _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
Monika27
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 2. 2008 10:23:03 |
|
|
Žoržetka je nádherná, přejeme Vašemu budoucímu miminku vše nej..... a Vám hodně radosti. Co na to Clea ,už jste jí začali psychicky připravovat na dalšího obyvatele?
Musím přiznat, že tiše závidíme
Monika a Evsey |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 2. 2008 11:59:32 |
|
|
Po pár dnech spoužití dvou koček jsem dospěla k nevratnému názoru, že koupě Claudia byla správná volba. Kocouři mají být aspoň dva. Kluci i pes si na sebe zvykli náramně rychle, doma je plno akce a života, ani chvíli se nenudí, tudíž nevymýšlí ptákoviny, vystačí si sami, takže nejsem výhradním středem pozornosti a zároveň původcem srdcervoucího nářku, když jsem musela kocouře "opustit" a jít někam jinam. Už mu to ani trochu nevadí, má pořád plno práce s kámošem (a ten je prostě k sežrání, nádherné koťátko ), takže se odstěhuju na noc do ložnice a kluky nechám v obýváku, protože si vystačí sami. Druhý kocouř byla prostě správná volba. Tím chci povzbudit ty, co ještě váhají, zda druhá čičmonda ano nebo ne. ANO! _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 2. 2008 11:13:12 |
|
|
Dobrý den všem i já už se mohu pochlubit fotkami naší zarušky dám jí na zlatou knihu tak si budete muset počkat. Ale věřte mi stojí to za to je nádherná zlatíčko moje. _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 2. 2008 21:57:52 |
|
|
[quote="Monika27"]Žoržetka je nádherná, přejeme Vašemu budoucímu miminku vše nej..... a Vám hodně radosti. Co na to Clea ,už jste jí začali psychicky připravovat na dalšího obyvatele?
Musím přiznat, že tiše závidíme
Monika a Evsey[/quote
Děkujeme za přání,
jinak Cleo se snažíme vysvětlit že bude mít další spolubidlící ale myslím že to je zbytečné je hodně rozmazlená a myslím že se zase bude na nás zlobit ale drží jí to 2 dny a pak je to pohoda jsem víc zvědavá co na to Jack ale doufám že to také bude dobré on je flegnouš a ted puberťák ] _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
Nera Procházková
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 2. 2008 20:04:03 |
|
|
Tak Žoržetka už je v zlaté knize a hned jsem tam také dala nové fotky co dorazily včera takže se můžete podívat.
Všichni se těšíme a jak ale ono to uteče rychle doufám tedy!!!!!!!!
_________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka |
|
|
Odpovědět
|
|
R-Bastian
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 2. 2008 22:00:50 |
|
|
Vítáme Zyrušku a Žoržetku .Holčičky jsou sice zatím u maminek, ale doba čekání Vám brzy uteče a budete se s nima mazlit stejně tak jako Tatiana s fešným Claudískem Obě jsou nádhernéééé.
Romča+Basty+Leon |
|
|
Odpovědět
|
|
DevilishLucy
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 2. 2008 12:44:22 |
|
|
R-Bastian napsal: | Vítáme Zyrušku a Žoržetku .Holčičky jsou sice zatím u maminek, ale doba čekání Vám brzy uteče a budete se s nima mazlit stejně tak jako Tatiana s fešným Claudískem Obě jsou nádhernéééé.
Romča+Basty+Leon |
Děkuji za uvítání Zyruška je opravdu nádherná. Enží už se moc těší na kamarádku bez kožíšku _________________ DevilishLucy ) |
|
|
Odpovědět
|
|
pcsara
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2008 15:45:14 |
|
|
Taky blahopřejeme k přírůstku. My jmse přidali fotečku ve Zlaté knize _________________ Kačenka a Pinxí |
|
|
Odpovědět
|
|
Peter
|
Předmět: V pátek Přitlapkováno: 14. 5. 2008 12:51:59 |
|
|
V pátek budu mít svého prvního kocoura Sphynxe. Je mu 12 týdnu.
Moc se ne něho tešíme. V pondelí mu tady na stránkach založíme knihu a priložíme i nějaké foto. Zatím přeju krásny den všem
S pozdravem
Peter |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 14. 5. 2008 13:01:20 |
|
|
for Peter
Tak gratuluji a přeji se sphynxíkem jen ty nejlepší zážitky U nás jen co se první sphynx rozkoukal, tak bylo zanedlouho rozhodnuto o druhém a nyní kluci bez sebe nedají ani ránu. Sledovat jejich každodenní škádlení, divočení a boje je lepší než televize _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|