ZOOPLUS.DE
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
nadoblačná
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 6. 2009 14:04:13 |
|
|
vy, kdož objednáváte na zoáči, chodí vám v poslední době číslo pro sledování zásilky? mně už podruhé nepřišlo, přitom při x dřívějších objednávkách nebyl problém |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 6. 2009 6:32:17 |
|
|
nadoblačná napsal: | vy, kdož objednáváte na zoáči, chodí vám v poslední době číslo pro sledování zásilky? mně už podruhé nepřišlo, přitom při x dřívějších objednávkách nebyl problém |
Právě mám čerstvě objednáno a čísla balíků mi nepřišla. Reklamovala jsem to, napsali mi, že moji stížnost předali na GLS a podle jejího vyjádření mohu balíky čekat během dvou pracovních dnů, což by mohlo být nejpozději dnes. Ale čísla neposlali. Značně to komplikuje situaci, protože když je zásilka už v doručovacím depu u nás, vždycky volám a domlouvám se, kdy asi přijedou,abych byla doma. Bez čísla zásilky to samozřejmě nejde. Takže jim rozhodně v jejich odpovědi odkliknu variantu, že jsem s odpovědí nespokojena. |
|
|
Odpovědět
|
|
macalik
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 6. 2009 13:15:22 |
|
|
Alamka napsal: | nadoblačná napsal: | vy, kdož objednáváte na zoáči, chodí vám v poslední době číslo pro sledování zásilky? mně už podruhé nepřišlo, přitom při x dřívějších objednávkách nebyl problém |
Právě mám čerstvě objednáno a čísla balíků mi nepřišla. Reklamovala jsem to, napsali mi, že moji stížnost předali na GLS a podle jejího vyjádření mohu balíky čekat během dvou pracovních dnů, což by mohlo být nejpozději dnes. Ale čísla neposlali. Značně to komplikuje situaci, protože když je zásilka už v doručovacím depu u nás, vždycky volám a domlouvám se, kdy asi přijedou,abych byla doma. Bez čísla zásilky to samozřejmě nejde. Takže jim rozhodně v jejich odpovědi odkliknu variantu, že jsem s odpovědí nespokojena. |
já jsem teď v rámci Zoopĺusu párkrkát objednávala ze zoo...uk, byl výhodnější kurs v kombinaci s cenou a vždy mi poslali č. balíku. |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4