ztráta kontaktu na majitelku
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jitka Benešová Anonymní
|
Předmět: ztráta kontaktu na majitelku Přitlapkováno: 17. 10. 2006 7:07:31 |
|
|
Ahoj. Prosím majitelku kocourka Benjamina, křížence britské modré a sibiřské kočky(je uveden ve Zlaté knize koček) aby se mi ozvala na můj mail. Bohužel můj PC odešel nenávratně do věčných lovišť a já nemám její mailovou adresu nikde bokem napsanou. Nestihla jsem jí ani odepsat na poslední zprávu. Moc prosím ať mi znovu napíše, tentokrát si její adresu pečlivě opíšu. Nerada bych přišla o milé povídání s ní, o informace a fotky ze života jejich krásného kocourka. Nenapadla mě jiná možnost jak její mail zjistit. Díky. Jitka a kocour Akim s kočkou Můrou. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: ztráta kontaktu na majitelku Přitlapkováno: 17. 10. 2006 7:28:47 |
|
|
Koukám na Benjamina do Zlaté knihy. Když se na jeho stránku podíváte www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=863 tak ta obálka vedle jména znamená, že můžete zkusit kontaktovat jeho majitelku i tímhle způsobem.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jitak Benešová Anonymní
|
Předmět: Re: ztráta kontaktu na majitelku Přitlapkováno: 17. 10. 2006 8:21:46 |
|
|
April napsal: | Koukám na Benjamina do Zlaté knihy. Když se na jeho stránku podíváte www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=863 tak ta obálka vedle jména znamená, že můžete zkusit kontaktovat jeho majitelku i tímhle způsobem.
April |
Díky za tip. Nevšimla jsem si. Už jsem se zaregistrovala, tak snad se časem dostanu i k tomu hledanému kontaktu Zatím se mi to jako neregistrovanému uživateli nedaří . |
|
|
Odpovědět
|
|
Jitka B. Anonymní
|
Předmět: Re: ztráta kontaktu na majitelku Přitlapkováno: 24. 10. 2006 5:33:22 |
|
|
Jitak Benešová napsal: | April napsal: | Koukám na Benjamina do Zlaté knihy. Když se na jeho stránku podíváte www.modrykocour.cz/golden-kocour.php?id=863 tak ta obálka vedle jména znamená, že můžete zkusit kontaktovat jeho majitelku i tímhle způsobem.
April |
Díky za tip. Nevšimla jsem si. Už jsem se zaregistrovala, tak snad se časem dostanu i k tomu hledanému kontaktu Zatím se mi to jako neregistrovanému uživateli nedaří . |
Tak bohužel se mi nedaří se přihlásit, stále mě zlobí PC a můj původní zatím nemám. Můžete mi někdo pomoci a napsat paní od Benjamina mail? Jen aby mi napsala mail, že jí odpovím ze svého provizoria a hlavně si napíšu její adresu. Díky moc. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: ztráta kontaktu na majitelku Přitlapkováno: 24. 10. 2006 5:58:58 |
|
|
Zkusím napsat majitelce Benjamina zprávu za Vás. Snad se Vám ozve.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: ztráta kontaktu na majitelku Přitlapkováno: 24. 10. 2006 8:43:49 |
|
|
April napsal: | Zkusím napsat majitelce Benjamina zprávu za Vás. Snad se Vám ozve.
April |
Moc díky. Až budu mít svůj PC zkusím se znovu zaregistrovat...snad už to bude v pohodě. Paní mi napsala už před časem a teď si musí myslet, že jsem se na ni vykašlala . Na tyhle kočičí stránky chodím celkem ráda, je tu spousta podobně "postižených" kočkomilců . |
|
|
Odpovědět
|
|
|