Kocour EC CHURCHIL RO-SE, ch.s.MayaBeast + Blue Jingle
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Mat
|
Předmět: Kocour EC CHURCHIL RO-SE, ch.s.MayaBeast + Blue Jingle Přitlapkováno: 27. 11. 2006 15:48:28 |
|
|
Ahoj, chystame se poridit si britske modre kotatko,kocourka, nemame vsak zkusenosti s jednotlivymi ch.stanicemi. Uvazujeme o kotatku ze stanice MayaBeast, od jejich kocicky + kocoura Churchila z chov.stanice Blue Jingle. Mate nekdo kotatka od nich? Vybrali jsme si dobre? Samozrejme chceme kotatko maximalne zdrave, silne a pekne. Diky za jakoukoli radu |
|
|
Odpovědět
|
|
Joja
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 11. 2006 19:15:07 |
|
|
Řekla bych, že jste si vybrali určitě dobře _________________ www.felis-silesiana.wz.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Mat
|
Předmět: Britske kotatko za 12.000,- ? Přitlapkováno: 27. 11. 2006 19:56:27 |
|
|
Kdyz jsem u pani majitelky MayaBeast zjistovala cenu, rekla mi, ze kotatko bude stat cca 12.000, pokud bychom ho chteli na chov, tak cca 15.000 i vice. Pripada mi to silne premrstene, ale nevim... Kolik vlastne stoji britske kotatko s PP? Vim, ze se to asi hodne lisi, ale tak nejak priblizne? Diky moc |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 27. 11. 2006 20:58:07 |
|
|
Pěkné britské koťátko s PP (které není určeno na chov - tedy jak se říká na mazlíka) se dá koupit i za cenu okolo 6 tisíc. Kočičky na chov jsou dražší - tak od 8 tisíc nahoru. Záleží na tom, jak si chovatel své kočičky cení a také na spojení - tedy na rodičích. Ceny se dost liší. Každý chovatel si cenu určuje sám. Někdo má mazlíčky za 6 a na chov třeba za 8, někdo mazlíky za 12 a chovné za 14 |
|
|
Odpovědět
|
|
|