<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Simona
|
Předmět: VÝHRA! Přitlapkováno: 8. 10. 2004 7:21:21 |
|
|
Dobry den, Filipe!
Mrzi me, ze nedodrzujete sliby, které jste dal. 30.6.2004 skončila soutěž O nejroztomilejšího spáče a já doposud neobdržela výhru. I přesto, že jste se mi už jednou omlouval, že jste zapomněl, ale stále mi nic nepřišlo. Tímto přístupem odrazujete soutěžící, aby se nějaké soutěže vůbec zúčastnili, když se stejně výhry nedočkají.
Nashledanou S. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Re: VÝHRA! Přitlapkováno: 8. 10. 2004 10:58:12 |
|
|
Simona napsal: | Dobry den, Filipe!
Mrzi me, ze nedodrzujete sliby, které jste dal. 30.6.2004 skončila soutěž O nejroztomilejšího spáče a já doposud neobdržela výhru. I přesto, že jste se mi už jednou omlouval, že jste zapomněl, ale stále mi nic nepřišlo. Tímto přístupem odrazujete soutěžící, aby se nějaké soutěže vůbec zúčastnili, když se stejně výhry nedočkají.
Nashledanou S. |
Omlouvám se, ale při stěhování, problémech s počítačem atd. myšlenky nějak utekly. Píšu si to tady na post-it a pokud dnes stihnu dojet z práce na poštu před tím, než ji zavřou, letí k Vám balíček. |
|
|
Odpovědět
|
|
Tina
|
Předmět: Re: VÝHRA! Přitlapkováno: 9. 10. 2004 12:05:45 |
|
|
Simona napsal: | Dobry den, Filipe!
Nashledanou S. |
Nevím, možná jsem tak trochu mimo, ale není ta soutěž hlavně o tom zúčastnit se a pokusit se vyhrát? A ne o tom dostat nějaký balíček, ten je jen perlička na dortu a pokud ostatní přemýšlí jako já, určitě je nějaké zpoždění neodradí, protože se to ještě nikdy předtím nestalo a nejde přece jen o materiální výhru. Tak to alespoň beru já a doufám, že nejsem jediná. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: VÝHRA! Přitlapkováno: 12. 10. 2004 6:32:16 |
|
|
Tina napsal: | Simona napsal: | Dobry den, Filipe!
Nashledanou S. |
Nevím, možná jsem tak trochu mimo, ale není ta soutěž hlavně o tom zúčastnit se a pokusit se vyhrát? A ne o tom dostat nějaký balíček, ten je jen perlička na dortu a pokud ostatní přemýšlí jako já, určitě je nějaké zpoždění neodradí, protože se to ještě nikdy předtím nestalo a nejde přece jen o materiální výhru. Tak to alespoň beru já a doufám, že nejsem jediná. |
Ano, zúčastnit se a vyhrát. Ale nevím, jak ostatní, ale moje kočičky bojují, aby byly nejlepší a samozřejmě dostaly za to něco na zub. |
|
|
Odpovědět
|
|
|