Pomůžete kočičímu azylu ?
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Aga Anonymní
|
Předmět: Pomůžete kočičímu azylu ? Přitlapkováno: 30. 7. 2006 21:58:58 |
|
|
Zvu všechny s rozumem a srdcem na www.felixgrey.info |
|
|
Odpovědět
|
|
Já Anonymní
|
Předmět: Pozdrav Přitlapkováno: 23. 11. 2006 20:28:20 |
|
|
Děkuji nechci myslím, že i adresu budete měnit. Než se začnete u paní Agáty či Aleny rozplývat tak si zjistěte co je to zač!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Vera K. Anonymní
|
Předmět: Re: Pozdrav Přitlapkováno: 24. 11. 2006 10:13:08 |
|
|
Já napsal: | Děkuji nechci myslím, že i adresu budete měnit. Než se začnete u paní Agáty či Aleny rozplývat tak si zjistěte co je to zač!!!!!!!!!!!!!! |
No tak to jsem ráda, že s podobným názorem nejsem sama. Něco mi na tom nesedí .... že by ta anonyminta a neprůhlednost? |
|
|
Odpovědět
|
|
Skoro soused Anonymní
|
Předmět: Re: Pomůžete kočičímu azylu ? Přitlapkováno: 1. 12. 2006 23:29:04 |
|
|
Opravdu si na ní i na o.s. Felix Grey dejte pozor, je to problémistka, umí dobře psát a mazat med okolo úst, ale potom obrátí,vyhrožuje je zlá a zákeřná. Chcete li někomu pomoci tak se poohlédněte jinde, to je má dobrá rada. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: Pomůžete kočičímu azylu ? Přitlapkováno: 2. 12. 2006 15:00:53 |
|
|
Skoro soused napsal: | Opravdu si na ní i na o.s. Felix Grey dejte pozor, je to problémistka, umí dobře psát a mazat med okolo úst, ale potom obrátí,vyhrožuje je zlá a zákeřná. Chcete li někomu pomoci tak se poohlédněte jinde, to je má dobrá rada. |
Skutečně doporučuji dát si na paní Agu pozor - s malým český závistivcem zatočí jak s kolotočem
a úplně nejlepší je, když se malý český člověk ani nepřesvědčí osobně, ale od huby se mu práší jen to duní je to sranda |
|
|
Odpovědět
|
|
|