kočka kašle
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
modrý macík
|
Předmět: kočka kašle Přitlapkováno: 2. 4. 2012 18:27:40 |
|
|
Dobrý den, chtěla jsem poprosit o radu. Moje britská kočička občas kašle. Nevím jestli je to normální, vždy se přikrčí jako kdyby chtěla zvracet a kašle. Jinak je spokojená papá a hraje si se svým kamarádem kocourem. Nevím jestli raději zajít na veterinu. Moc se mi tam nechce, protože kočička se strašně bojí když s ní jedu na vet. Vždy je celá uslintaná a jednou si i odřela čumák o přenosku. |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: kočka kašle Přitlapkováno: 2. 4. 2012 19:26:00 |
|
|
modrý macík napsal: | Dobrý den, chtěla jsem poprosit o radu. Moje britská kočička občas kašle. Nevím jestli je to normální, vždy se přikrčí jako kdyby chtěla zvracet a kašle. Jinak je spokojená papá a hraje si se svým kamarádem kocourem. Nevím jestli raději zajít na veterinu. Moc se mi tam nechce, protože kočička se strašně bojí když s ní jedu na vet. Vždy je celá uslintaná a jednou si i odřela čumák o přenosku. |
dobrý večer,
jediné co Vám mohu doporučit je, aby jste se objednala na vyšetření HCM. Z mého pohledu je nejlepší MVDr. Hrib - na Praze západ
Blažková Hana |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 4. 2012 20:15:00 |
|
|
Také vidím vyšetření na HCM jako potřebné. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 4. 2012 16:34:36 |
|
|
prosím, jak se daří kašlající kočičce, neměla afty a zánět dásní? Můj kocourek takové zvuky vydává také a vždy se jednalo a problém v tlamičce který se přeléčil antibiotiky, ale vrací se to po 3 měsících. Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
|