Osiřelá koťata
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Předmět: Osiřelá koťata Přitlapkováno: 14. 4. 2005 18:26:32 |
|
|
Ahoj,
přišla jsem o svou kočičku a zbylo mi po ní pět týdenních koťátek. Z nejhoršího už jsme je snad dostali (jsou jim už 3 týdny) díky dnešní moderní době , ale ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenost s jejich mytím. Všichni se pořád vrtí, takže když se někdo pokadí, opatlá tím nejen sebe, ale i ostatní. V kožíšku to zaschne... Zatím je omývám hadříkem namočeným v teplé vodě, ale upřímně řečeno, z těch chloupků to tímhle způsobem moc nejde. |
|
|
Odpovědět
|
|
A. Anonymní
|
Předmět: Re: Osiřelá koťata Přitlapkováno: 15. 4. 2005 6:19:04 |
|
|
Anonymous napsal: | Ahoj,
přišla jsem o svou kočičku a zbylo mi po ní pět týdenních koťátek. Z nejhoršího už jsme je snad dostali (jsou jim už 3 týdny) díky dnešní moderní době , ale ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenost s jejich mytím. Všichni se pořád vrtí, takže když se někdo pokadí, opatlá tím nejen sebe, ale i ostatní. V kožíšku to zaschne... Zatím je omývám hadříkem namočeným v teplé vodě, ale upřímně řečeno, z těch chloupků to tímhle způsobem moc nejde. |
Na webu www.kocky-online.cz se pohybují slečny a paní z útulků, které mají velké zkušenosti s pipláním koťat, mimochodem je tam i přímo článek jak vypiplat kotě, asi bude fajn, když se pozeptáte i tam, určitě Vám tam taky někdo poradí.
April |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 15. 4. 2005 18:29:24 |
|
|
Díky moc, všechno jsem si přečetla a určitě se něco hodí. |