Snaha o útěk
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Mila
|
Předmět: Snaha o útěk Přitlapkováno: 15. 8. 2007 9:36:38 |
|
|
Zdravím všechny.Mám 4měsíčního peršánka. Je to strašné kvítko a pořád se snaží utéct, zatím jsem ho vždy ohlídala, ale bojím se že jednou uteče doopravdy. Chtěla bych se zeptat, zda se kocourek později zklidní nebo jestli se o něj budu strachovat neustále. Bydlíme s babičkou, která neustále nechává otevřené dveře a náš byt je oddělen jen šoupačkami a náš šikula už přišel na to, že když se rozběhne , tak je malinko pootevře a může prolézt. Už to barikáduji polštáři, ale pokaždé když odejdu do práce tak se strachem. Předem děkuji za vaše příspěvky. |
|
|
Odpovědět
|
|
kockodan
Založen: 26.02.2007 Příspěvky: 204 Bydliště: Praha - Petrovice
|
Předmět: Re: Snaha o útěk Přitlapkováno: 15. 8. 2007 14:00:47 |
|
|
Mila napsal: | Zdravím všechny.Mám 4měsíčního peršánka. Je to strašné kvítko a pořád se snaží utéct, zatím jsem ho vždy ohlídala, ale bojím se že jednou uteče doopravdy. Chtěla bych se zeptat, zda se kocourek později zklidní nebo jestli se o něj budu strachovat neustále. Bydlíme s babičkou, která neustále nechává otevřené dveře a náš byt je oddělen jen šoupačkami a náš šikula už přišel na to, že když se rozběhne , tak je malinko pootevře a může prolézt. Už to barikáduji polštáři, ale pokaždé když odejdu do práce tak se strachem. Předem děkuji za vaše příspěvky. |
Ahoj, Paskal taky zdrhal, když se otevíraly domovní dveře. Teď toho trošku nechal, stačilo být přísnější (zdrhal jen mně, příteli ne). Od té doby, co jsem ho táhla za kůži na krku celou cestu, co zdrhnul zpět až do předsíně, tak už to nezkouší ani u mne. Myslím, že to bylo tak metr až dva, předtím dostával mírné plácnutí na zadeček a slovní výtk, ale z toho měl legraci. Takhle pozná, že zlobí, a přitom ho to nebolí. Ale nejlepší by asi bylo, vyměnit dveře. Kočky jsou děsně zvědaví tvorové. My kdysi měnili obyčejné dveře právě za šoupačky, takže obráceně to musí jít také, pokud nejste nějak omezeni prostorem. |
|
|
Odpovědět
|
|
|